Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Δημήτρης Μαμιός – Ο αστυνόμος του «Σασμού» δίνει spoiler

Τι αποκάλυψε ο τηλεοπτικός Μύρωνας;

Ο Δημήτρης Μαμιός ο αστυνομικός της σειράς «Σασμός» έκανε αποκαλύψεις για τα νέα επεισόδια. Ο ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και μίλησε για τις εξελίξεις της σειράς.

Από τη νέα εβδομάδα θα δείτε: Ο Κώστας ομολογεί τις πράξεις του στην αστυνομία και στην Άσπα, ενώ ο Μανόλης βυθίζεται όλο και περισσότερο στο φόβο και την αμφιβολία. Η Τζένη βρίσκεται σε απόγνωση, ο Άγης την εκβιάζει και ο εφιάλτης της μόλις έχει αρχίσει. Η σχέση Θοδώρας-Πέτρου αναθερμαίνεται, ενώ ένας μεγάλος έρωτας από το παρελθόν έρχεται και πάλι στην επιφάνεια, με απρόβλεπτες συνέπειες. Η Αργυρώ ανακαλύπτει ένα άλλο, τρομακτικό πρόσωπο του Αστέρη, που θα την προβληματίσει, την ίδια ώρα που η σχέση τους θα γίνει αντιληπτή από ένα πρόσωπο, που κανένας δεν περιμένει. Ο Αντώνης και ο Παπα-Μιχάλης έχουν καταλάβει πως ο Μανόλης γνωρίζει πολλά περισσότερα από όσα λέει σχετικά με τη δολοφονία του Στεφανή.

undefined 241851588 595398021631140 592612880467183619 n Οι γονείς της Στέλλας αποφασίζουν να μην πουν στην κόρη τους τίποτα για την καινούρια σχέση του Αστέρη, ενώ την ίδια στιγμή η Αργυρώ ομολογεί στη Μαρίνα ότι έχει γνωρίσει κάποιον γεμίζοντάς την χαρά, αλλά και περιέργεια. Ο Άγης συνεχίζει τον εκβιασμό ζητώντας από την Τζένη να βρεθούν κι άλλη φορά. Ο Νικηφόρος, αποφασισμένος να ξεκαθαρίσει τα πράγματα μεταξύ τους, την περιμένει έξω από το σπίτι της. Η Τζένη σε κατάσταση απελπισίας του εξομολογείται όλα όσα έχουν συμβεί.  Ο Νικηφόρος απειλεί τον Άγη αλλά η αναμέτρησή τους τον αφήνει αιμόφυρτο και άσχημα χτυπημένο. Η Θοδώρα αναθαρρεί για την επανασύνδεσή της με τον Πέτρο, εκείνος όμως δεν το έχει πάρει τόσο σοβαρά.  Η Αργυρώ με τον Αστέρη είναι ευτυχισμένοι μέχρι την στιγμή που εκείνη θα βρει τυχαία κάτι που έχει σχέση με το τραυματικό παρελθόν της.

undefined 243436827 2765482340416847 3323718600429003129 n.webp Ο Μαθιός κι η Βασιλική έρχονται πιο κοντά με αφορμή τον ξυλοδαρμό του Νικηφόρου, η Καλλιόπη όμως έχει αρχίσει να δυσανασχετεί με αυτήν την σχέση. Η Αργυρώ θεωρώντας πως δεν έχει ολοκληρωθεί η θεραπεία της, αποφασίζει να επισκεφθεί μία ψυχολόγο για να αντιμετωπίσει τα φαντάσματα του παρελθόντος, όμως η μοίρα παίζει τα δικά της παιχνίδια και η έκπληξη θα είναι δυσάρεστη και για την ψυχολόγο και για την Αργυρώ. Νικηφόρος και Τζένη μετά τα ηρωικά του κατορθώματα έρχονται πολύ κοντά, ενώ και ο Μαθιός βρίσκει τη δύναμη να εξομολογηθεί τον έρωτά του στη Βασιλική και δίνουν γεμάτοι ένταση το πρώτο τους φιλί! Στο μεταξύ η αγωνία της Σοφίας και του Τάσου για τη Στέλλα μεγαλώνει καθώς εκείνη ξαφνικά ζητά να δει κάποιον γιατρό. Τα νέα, όμως, που μοιράζεται μαζί τους θα τους σοκάρουν ακόμα περισσότερο. Η Στέλλα είναι έγκυος! Η διαρκής πίεση της Καλλιόπης έχει φτάσει τον Αστέρη στα όριά του. Έτσι όταν η Αργυρώ ζητά να χωρίσουν  για κάποιο διάστημα χάνει τελείως τον έλεγχο. Αγνοώντας τους κινδύνους πάει τη νύχτα στο σπίτι της για να τη βρει. Καθώς φιλιούνται με πάθος η γιαγιά Ειρήνη βγαίνει και τους βλέπει. Η εγγονή της είναι ερωτευμένη με τον Αστέρη Σταματάκη, το γιο του φονιά!

Δείτε όσα αποκάλυψε στο βίντεο που ακολουθεί

https://vimeo.com/620877870

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...