Η Φαίη Σκορδά με νυχτικό και παντόφλες συνόδευσε τα παιδιά στο σχολικό (video)

Στο τρέξιμο πάντα οι μαμάδες!

Η Φαίη Σκορδά βγήκε στο δρόμο φορώντας το νυχτικό της και παντόφλες και ζήτησε συγγνώμη για όσους την είδαν και τους χάλασε την αισθητική.

Το πρωί της Τετάρτης μπήκε αργοπορημένη στο πλατό της εκπομπής και έκανε είσοδο λέγοντας: «Όποιος με πέτυχε σήμερα έξω στη Βούλα μπροστά στο σχολικό με παντόφλες και το νυχτικό ζητώ συγγνώμη που σας χάλασα την αισθητική». Προφανώς άργησαν να ξυπνήσουν μαμά και γιοι και έτρεχαν να προλάβουν το σχολικό.

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε την είσοδό της στο πλατό. «Το ζεις, το ζεις! Αν δεν κάνεις είσοδο δεν μπορείς».

Διαβάστε επίσης: Η Φαίη Σκορδά με σέξι εμφάνιση στη Γλυφάδα (φωτο)

https://vimeo.com/624260917

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Οριακά έχω προσωπική ζωή, έχω ξεχάσει πως είναι να με φλερτάρουν»

Απογοητευμένη δηλώνει η γνωστή ηθοποιός καθώς δεν τη φλερτάρουν όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της.