Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Κέλλυ Κελεκίδου: Η φωνή της έγινε σύμμαχος των πρωταγωνιστριών της «Vaginahood» σε...

To δικό της λιθαράκι στην τεράστια προσπάθεια, υπέρ οργανώσεων προστασίας γυναικών, που κάνει η ομάδα της παράστασης «Vaginahood», θέλησε να βάλει η Κέλλυ Κελεκίδου.

Το «Σόι σου»: Αποσπάσματα από το αποψινό διπλό επεισόδιο

Το «Σόι σου» έρχεται απόψε με νέο διπλό επεισόδιο.

Βάσια Τριφύλλη: Για φαγητό με την κόρη της

Η Βάσια Τριφύλλη βγήκε για φαγητό με την κόρη της, Βερόνικα και πόζαραν για αναμνηστικές φωτογραφίες τις οποίες η κόρη της ηθοποιού δημοσίευσε στο facebook.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Η Ιωάννα Μαλέσκου διανύει τη τελευταία σεζόν της στον ΣΚΑΙ

Η Ιωάννα Μαλέσκου διανύει την τελευταία σεζόν της στον Σκάι

«Μπάλλο»… χορεύει η Ιωάννα Μαλέσκου στον Σκάι! Η παρουσιάστρια, που ήρθε με φόρα από το KΡΗΤΗ TV, τα βρήκε συννεφιασμένα και σκούρα στο κανάλι του Φαλήρου και, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», διανύει την τελευταία της σεζόν!

Στον σταθμό σηκώνουν τα χέρια ψηλά πλέον με την πρώην δασκάλα με τα χρυσά μαλλιά και νυν παρουσιάστρια με την εκρηκτική εμφάνιση, πλην ξύλινη γλώσσα!

Κάποιοι λένε ότι δεν φταίει μόνο η αυστηρή συμπεριφορά της απέναντι στους συνεργάτες της πίσω από τις κάμερες, αλλά και το γεγονός ότι δεν έχει καμία διάθεση να εργαστεί σκληρά για την εκπομπή της, με δικές της ιδέες και ρεπορτάζ, διακυβεύοντας ακόμα και την παραμονή της στο κανάλι αλλά και την επαγγελματική της υπόσταση ως «κεντρικιάς» παρουσιάστριας.

Η ίδια συνεχίζει να επενδύει σταθερά στην εμφάνισή της, χωρίς όμως να είναι η Ελένη Μενεγάκη ή η Κατερίνα Καινούργιου, που έχουν χρόνια παρουσίας στο γυαλί, άρα μπορούν και να αφιερωθούν αποκλειστικά στην αισθητική και το στιλ τους. Για τη μιντιακή αγορά η Μαλέσκου πρέπει να δουλέψει, όπως κάνει και η Κατερίνα Καινούργιου, φέρνοντας συνεντεύξεις και θέματα. Το θέμα είναι αν μπορεί…

Αν και δεν τίθεται σε καμία περίπτωση θέμα κοψίματος της εκπομπής, ωστόσο στο κανάλι του Νέου Φαλήρου ψάχνουν τρόπους να ανεβάσουν τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης που σημειώνει το «Love Ιt». Το πρώτο βήμα έγινε με την αλλαγή στην ώρα μετάδοσης, αλλά δεν απέδωσε. Αρα προχωρούν πλέον στο plan b!

Η οδηγία που έχει δοθεί στην παρουσιάστρια και στους συνεργάτες της εκπομπής είναι να επενδύσουν σε δικά τους θέματα και συνεντεύξεις, βάζοντας στο επίκεντρο προσωπικές ιστορίες. Σε καμία περίπτωση, όμως, η εκπομπή δεν πρόκειται να γίνει ενημερωτική, πράγμα που είναι ούτως ή άλλως ανέφικτο!

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;





Μποζουκια Αθηνα