Ξέσπασε ο ξάδελφος της κατηγορούμενης για το βιτριόλι – «Ήταν ικανή για όλα»

«Οι γονείς της τι να πούνε; Ντρέπονται να βγουν από το σπίτι τους. Ο αδελφός της έχει πάθει κατάθλιψη»

Ο ξάδελφος της κατηγορούμενης που έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε στην εκπομπή «Live news» λίγες ώρες μετά την πρόταση του εισαγγελέα σύμφωνα με την οποία ζήτησε να δικαστεί η 37χρονη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

«Εγώ δεν είχα καταλάβει τίποτα. Γιατί την έβλεπες καθημερινά ήταν μέσα στην τρελή χαρά, κανονική δηλαδή όπως ήταν. Πολύ ψύχραιμη. Με το που έμαθα ότι έχει γίνει αυτό το περιστατικό, αυτό έλεγα, πόσο ίδια ήταν. Δεν είχε αλλάξει καθόλου. Δεν το πίστευα ότι θα ήταν τόσο σκληρή. Δηλαδή και στις καταθέσεις και σε αυτά που δε ζήταγε συγγνώμη μου έκανε τρομερή εντύπωση και νομίζω ότι μπορεί να μην έχει μετανιώσει κιόλας.

Διαβάστε επίσης: Ιωάννα Παλιοσπύρου – «Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για τη στάση της Δικαιοσύνης»

Ικανή για όλα ήταν. Πήγε έριξε το βιτριόλι στην άλλη την κοπέλα. Για όλα ήταν ικανή. Δεν μπορώ να την ψυχολογήσω. Οι γονείς της τι να πούνε; Έχουν πάθει σοκ οι άνθρωποι. Ντρέπονται να βγουν από το σπίτι τους. Ο αδελφός της έχει πάθει κατάθλιψη. Έχει κλειστεί στον εαυτό του. Δε μιλάει. Έχει πάθει σοκ».

Όσο για την αντίδραση της κατηγορούμενης είπε: «Στην αρχή δεν είχε πάρει χαμπάρι τι είχε γίνει γιατί ήταν πολύ κάθετη. Ότι το έκανα ξέρω ‘γω. Τώρα έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί την ποινή που θα ακούσει, την κατακραυγή του κόσμου».

https://vimeo.com/637533817

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

Πολεοδομική «βόμβα» στην Αθηναϊκή Ριβιέρα – Αποκάλυψη της Espresso με ντοκουμέντα

Είναι το γνωστότερο ξενοδοχείο-φάντασμα της Ελλάδας. Από τη δεκαετία...

Κι όμως είναι 60 χρόνων! Αναστατώνει τα πλήθη γνωστή τραγουδίστρια της ελληνικής σόουμπιζ!

Η τραγουδίστρια προσέχει τη διατροφή της ενώ γυμνάζεται συστηματικά και ιδού τα αποτελέσματα!

Αδελφή Μπάμπη Λαζαρίδη: «Ο ανιψιός μου, μου έστειλε μήνυμα και μου ζήτησε να μην κάνω μήνυση και αγωγή»

Μετά το ξέσπασμα της αδελφής του Μπάμπη Λαζαρίδη, Λίτσας για τις αποκαλύψεις της Αγγελικής Ηλιάδη περί ξυλοδαρμού της από τον αείμνηστο επιχειρηματία επανήλθε με νέες δηλώσεις.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξεσπάει – «Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ φαίνεται να περνάει δύσκολες στιγμές. Τι συνέβη στον γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ;

Αναστασοπούλου – Πανόπουλος: Τα ντουέτα, το κοινό πάρτι γενεθλίων και οι φήμες που φουντώνουν

Η Μαρία Αναστασοπούλου και ο Δημήτρης Πανόπουλος φαίνεται πως...