Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Η Δόμνα Κοντούρη στο Δρομοκαϊτειο μετά από εισαγγελική παρέμβαση του πατέρα της

Ξέσπασε στο facebook – «Ο πα-τερας μου έκανε εισαγγελική παρέμβαση να με πάνε σε ψυχιατρείο γιατί δεν με καταλάβαινε»

Η Δόμνα Κουντούρη νοσηλεύεται στο Δρομοκαΐτειο.

Η τραγουδίστρια που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο «Fame Story» είχε δηλώσει πως μετά το παιχνίδι αντιμετώπισε ψυχολογικά προβλήματα και πως έπαιρνε αγωγή. Το 2011 ένα μανιακό επεισόδιο τη βύθισε στον κόσμο της διπολικής διαταραχής και της κατάθλιψης και είχε μπει στο Δρομοκαΐτειο.

f2 16 485x360 1

«Τις πρώτες 3 ημέρες κοιμόμουν και δεν θυμάμαι τίποτα. Είναι άθλιες οι συνθήκες για τους ανθρώπους που χρειάζεται να βρουν την ψυχική τους ηρεμία, αλλά ούτε για το προσωπικό. Ακόμα κι αν είσαι καλά, εκεί μέσα θα τρελαθείς. Είναι βρώμικα και παρατημένα όλα εκεί μέσα. Στις 6 ημέρες είπα στους γιατρούς πως δεν είμαι τρελή και πως αν έμενα εκεί μέσα θα τρελαινόμουν. Αν δεν υπέγραφα να φύγω θα δραπέτευα. Στην αρχή ήμουν σε καταστολή. Η αγωγή που μου έδωσαν ήταν απαρχαιωμένη, γιατί υπάρχουν νέας τεχνολογίας φάρμακα χωρίς παρενέργειες. Πήρα ένα φάρμακο που είχα σκεβρώσει κι όταν το είπα στον τωρινό μου γιατρό γούρλωσε τα μάτια», είχε πει το 2019 καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.43710670 10156770417061182 4164881790395219968 n

Για το πρόβλημα υγείας της είχε μιλήσει και σε εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. «Διαγνώστηκα με διπολική διαταραχή. Μέχρι να γίνει η διάγνωση ήταν πολύ ζόρικα. Η διπολική διαταραχή είναι ψυχική νόσος που είναι δύσκολο να διαγνωστεί γιατί μπορεί να έχεις χρόνια κατάθλιψη και να μην έχεις δείγματα μανίας. Να σου δώσουν λοιπόν αντικαταθλιπτικά, όπως έγινε στην περίπτωσή μου, και μετά αυτά πυροδοτούν τη μανία- αν δεν τα πάρεις μαζί με κάποιους σταθεροποιητές». Η τραγουδίστρια με ποστ της στο facebook ενημέρωσε πως βρίσκεται ξανά στο Δρομοκαΐτειο.

Λίγες ώρες πριν, γύρω στις 10 το βράδυ της Κυριακής έγραφε σε ποστ της στο facebook: «Διανύω πνευματικά τη λαμπερότερη φάση της ζωής μου κι ο πατέρας μου νομίζει ότι είμαι καμιά πρεζου τρελή. Όποιος θέλει ας έρθει να μου συμπαρασταθεί αστυνομικό τμήμα Αγίου Παντελεήμονα Αχαρνων..over Υ.Γ είμαι εδω μέσα από τις 4 το απόγευμα. Περνάω μια χαρά τα όργανα είναι άψογα, ευγενικοί άνθρωποι και διακριτικοί. Ελάτε μόνο αν έρχεστε ειρηνικά. Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς. Λευτεριά στις ψυχές μας και στο πνεύμα μας».

9888

Ενώ στις 9 το πρωί επανήλθε με νέο ποστ: «Σήμερα όση ώρα ήμουν στο κρατητήριο -17 ώρες περίπου – σκεπτόμουν πως αν δεν έχεις γίνει πρώτα ολόκληρος και δάσκαλος του εαυτού σου δεν θα έπρεπε να κάνεις παιδιά. Τα παιδιά δεν είναι πλαστικές κούκλες, θέλουν αγάπη και καθοδήγηση με διακριτικότητα και καρτερικότητα. Είναι λάθος να φορτώνουμε τα παιδιά με τις προσδοκίες μας υποχρεώνοντας τα να διαβάλλουν μ’ αυτές τη φυσική τους ταχύτητα που είναι τέλεια όταν γεννιούνται. “αμαρτίαι γονέων παιδεύουσι τέκνα”».8888

Όταν τη ρώτησαν διαδικτυακοί της φίλοι τη έγινε έγραψε: «Ο πα-τερας μου έκανε εισαγγελική παρέμβαση να με πάνε σε ψυχιατρείο φιλη μου γιατί δεν με καταλάβαινε. Πραγματικά είμαι στα καλύτερά μου αυτήν την εποχή και με γ@@@σε εντελώς. Είμαι 15 ωρες στο κρατητήριο και η αστυνομία που έχει να ασχοληθεί με χίλια δυο ασχολείται μαζί μου που δεν έχω πειράξει τρίχα στη ζωή μου. Ακόμα και σε μανιακό επεισόδιο δεν πείραξα κανέναν ούτε και τον εαυτό μου».

δφγη

Το τελευταίο της ποστ ήταν πως τελικά πήγε στο Δρομοκαΐτειο.

σα

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...