Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Δημήτρης Αλεξανδρής: Πού εντοπίσαμε τον ηθοποιό;

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής «σκίζει» με την ερμηνεία του στη σειρά «Να μ’αγαπάς». Ο καταξιωμένος ηθοποιός παρά τα καθημερινά και πολύωρα γυρίσματα της σειράς βρήκε χρόνο και πήγε να δει συναδέλφους του σε παράσταση.

Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Πνιγόμαστε στην πρώτη μεγάλη βροχή, τα μαύρα μας...

Στην έναρξη της εκπομπής «Buongiorno» της Πέμπτης όπως ήταν αναμενόμενο μίλησαν για την κακοκαιρία.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Δημήτρης Βήττος: Γαμπρός ο αντικέρ της καλής κοινωνίας

Happy end στο love story του αντικέρ Δημήτρη Βήττου και της Εύης Αναγνωστοπούλου

Μία από τις ωραιότερες γυναίκες της Αθήνας, η Εύη Αναγνωστοπούλου, και ο jetsetter – αντικέρ Δημήτρης Βήττος παντρεύτηκαν το περασμένο weekend στις Σπέτσες.
Ο ρομαντικός γάμος τους, σε φθινοπωρινό σκηνικό, τελέστηκε με ελάχιστους καλεσμένους, στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Μάμα, στο Παλιό Λιμάνι, με κουμπάρα την αγαπημένη φίλη τους Νούλη Καραΐσκου.

Την παράσταση έκλεψε η νύφη με τη rock εμφάνισή της -με ένα απλό μπεζ μίνι φόρεμα σε στιλ boho και μαύρα μποτάκια-, που έλαμπε από χαρά και ευτυχία στην αγκαλιά του συζύγου της, όπως βλέπετε και στην αναμνηστική φωτογραφία που έβγαλαν αμέσως μετά τον γάμο τους στην έρημη πλέον παραλία των Σπετσών.

Η Εύη Αναγνωστοπούλου σε πρώτο γάμο, αρκετά χρόνια πριν, είχε παντρευτεί τον τραγουδιστή Αγγελο Διονυσίου, πρωτότοκο γιο του αξέχαστου Στράτου. Ο επιχειρηματίας Δημήτρης Βήττος δραστηριοποιείται στον χώρο της πώλησης αντικών – από την Αθήνα ως το Πορτομπέλο του Λονδίνου. Σε πρώτο γάμο ήταν παντρεμένος με το μοντέλο Υβόννη, αλλά για πολλά χρόνια υπήρξε σύντροφος της βαρόνης Φιόνα Φον Τίσεν. Η βαρόνη Φον Τίσεν, γόνος μιας από τις πιο αριστοκρατικές οικογένειες της Ευρώπης, πρώην μοντέλο, είχε φωτογραφηθεί για τη «Vogue» και άλλα διεθνούς φήμης περιοδικά μόδας.

Η σχέση της όμως με τον Αλέξανδρο Ωνάση την έκανε διάσημη σε όλον τον κόσμο, τη δεκαετία του ’70. Πρωτοσέλιδα και μακροσκελή κείμενα αναφέρονταν στην αγαπημένη του Αλέξανδρου, από τον οποίο ήταν μεγαλύτερη κατά 16 χρόνια, αλλά και στις αντιρρήσεις του Αριστοτέλη Ωνάση για τη σχέση τους. Η γνωριμία τους στο St. Moritz, ο πρώην γάμος της Φιόνα, τα παιδιά της, οι συναντήσεις με τον γιο του «Ari the Greek», απασχολούσαν καθημερινά τον Τύπο.

Ο Αλέξανδρος τη συναντούσε κυρίως στο Λονδίνο, όπου εκείνη ζούσε μόνιμα, αλλά πολύ συχνά επισκέπτονταν και τα ελληνικά νησιά. Η Φιόνα λάτρευε -όχι τον Σκορπιό- τη Μύκονο. Αμέσως μετά τον ξαφνικό θάνατο του Αλέξανδρου (σε αεροπορικό δυστύχημα με το περιβόητο Piaggio στις 23 Ιανουαρίου 1973 σε ηλικία μόλις 25 ετών) η Φιόνα απομακρύνθηκε από την Ελλάδα, αλλά χρόνια αργότερα απέκτησε σπίτι στη Μύκονο, χάρη στον επιχειρηματία Δημήτρη Βήττο, τον νέο άνδρα που εμφανίστηκε στη ζωή της, ερωτεύθηκε και αγάπησε. Χώρισαν πριν από αρκετά χρόνια και το περίφημο σπίτι τους στο νησί πουλήθηκε.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα