«Η γη της ελιάς» – Η Χάιδω γίνεται έξαλλη με την απελευθέρωση του Στάθη

Η Μυρτάλη συνειδητοποιεί πως δεν είναι έτοιμη να τον αντικρύσει πάλι και ζητά από τη Μαργαρίτα να τον κρατήσει μακριά της

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς  «Η γη της ελιάς» θα συμβούν πολλές αποκαλύψεις.

Το κουτσομπολιό ότι η Ιουλία έδωσε άλλοθι στον Στάθη, αρχίζει να διαρρέει στην Αρεόπολη και η Ιουλία δεν ξέρει αν πρέπει να τα παραδεχτεί επισήμως ή να τα θεωρήσει ανυπόστατα. Ο Ιάκωβος τη συμβουλεύει να μιλήσει στη Μυρτάλη, γιατί είναι η πρώτη που θα επηρεαστεί άμεσα από αυτή την αποκάλυψη. Την ίδια ώρα, το ξαφνικό ταξίδι του Ισίδωρου στην Κύπρο διευκολύνει την Ιουλία, καθώς δεν είναι έτοιμη να τον αντιμετωπίσει. Ο Μάνος αγνοεί την έλευση του πατέρα του κι εξακολουθεί να περνάει αμέριμνες στιγμές με τη Μαρίνα. Η Αντιγόνη, οργισμένη από την αδιάφορη στάση του Ισίδωρου συνεχίζει να τον διαβάλλει, τροφοδοτώντας τον Πότη με πληροφορίες για το παρελθόν του με τη μητέρα της.

Ο δικηγόρος του Στάθη κινεί τις διαδικασίες της αποφυλάκισής του κι όλη η οικογένεια περιμένει με ανυπομονησία την επιστροφή του στο σπίτι. Η Μυρτάλη συζητά με τον Ιάκωβο την προοπτική ενός ταξιδιού στην Ισπανία κι εκείνος δέχεται με χαρά να αναλάβει την ξενάγησή τους. Τη χαρά της, όμως, ανακόπτει μια κουβέντα που έχει με τη Μαργαρίτα, η οποία της εξηγεί ότι ο Αλέξης είναι καλύτερα και σύντομα θα βγει από την κλινική. Η Μυρτάλη συνειδητοποιεί πως δεν είναι έτοιμη να τον αντικρύσει πάλι και ζητά από τη Μαργαρίτα να τον κρατήσει μακριά της. Η Χάιδω γίνεται έξαλλη με την απελευθέρωση του Στάθη, ενώ ο Κουράκος τη στριμώχνει για να μάθει την αλήθεια για τον πυροβολισμό της. Η ώρα της κρίσης φτάνει για τον Στάθη και την Ιουλία, καθώς αποφασίζουν να μιλήσουν ανοιχτά στον Στέφανο και τη Μυρτάλη για την παράνομη σχέση τους.

https://vimeo.com/644261380

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.