Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Τρόμος στην πιάτσα των ομοφυλόφιλων – Το Ζάππειο μετατράπηκε σε πάρκο εύρεσης...

Αγριοι ξυλοδαρμοί και τρόμος λίγα μόλις μέτρα από το...

Ερωτευμένη η Σοφία Παυλίδου – Η αποκάλυψη on camera

Η Σοφία Παυλίδου μετά το διαζύγιό της με τον Χρήστο Φερεντίνο κράτησε μυστική την προσωπική της ζωή αλλά πλέον νιώθει ευτυχισμένη και δεν το κρύβει.

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

«Miss Universe Greece 2021» – Στη θέση της Κατερίνας Κουβουτσάκη, η Σοφία Αραπογιάννη

Καλή επιτυχία!

O Θεσμός ομορφιάς GS HELLAS σας ενημερώνει , πως στην παγκόσμια γιορτή της ομορφιάς, το MISS UNIVERSE 2021, στην θέση της Κατερίνας Κουβουτσάκη – STAR GS HELLAS 2021 , θα λάβει μέρος η Σοφία Αραπογιάννη- MISS GS HELLAS 2021.

Από σήμερα η νέα MISS UNIVERSE GREECE 2021, είναι η Σοφία Αραπογιάννη. Η καλλονή Κατερίνα Κουβουτσάκη δεν θα μπορέσει να εκπροσωπήσει την χώρα μας, στην κορωνίδα των παγκοσμίων, για λόγους υγείας, που δεν τις επιτρέπουν να ταξιδέψει. Ευχόμαστε περαστικά και ρίχνουμε όλη μας την δυναμική στην MISS GS HELLAS 2021 .

H Σοφία Αραπογιάννη είναι μόλις 22 ετών, με καταγωγή από το πανέμορφο νησί της Ελλάδας και του Οδυσσέα, την Ιθάκη. Τελειώνει εμποροπλοίαρχος στην σχολή εμπορικού Ναυτικού της Ελλάδας. Μιλάει 3 γλώσσες : Ελληνικά ως μητρική , αγγλικά και ισπανικά.

Έχει ύψος 1,74 cm και 50 κιλά. Διαθέτει μοναδική εξωτική ομορφιά, αφού με μπαμπά Έλληνα και μαμά από την Βενεζουέλα το αποτέλεσμα είναι άκρως εκρηκτικό!

ΠΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ – ΠΑΜΕ ΣΟΦΙΑ

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα