Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Θρίλερ με την υπόθεση Καραϊβάζ – Ξέσπασε η Κουτσελίνη κατά του Χαριτάτου

Η παρέμβαση της Στάθας Καραϊβάζ και τα κλάματα της Κουτσελίνη

Η Ζήνα Κουτσελίνη υπήρξε φίλη και συνεργάτιδα του Γιώργου Καραϊβάζ και έγινε έξαλλη με τον πρώην συνεργάτη της, Σπύρο Χαριτάτο.

Ο δημοσιογράφος πήρε εξουσιοδότηση από τη μητέρα του αείμνηστου Γιώργου Καραϊβάζ  καθώς είναι και δικηγόρος για να μάθει πληροφορίες από την αστυνομία για την υπόθεση δολοφονίας χωρίς όμως να έχει ενημερωθεί η σύζυγος του Γιώργο Καραϊβάζ, Στάθα που έχει ήδη δικηγόρο, δημιουργώντας αναταραχή στην οικογένεια.

«Πότε δεν ζητήσαμε από τον Σπύρο να βοηθήσει αυτή τη γυναίκα. Θέλω να πω πως δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στην υπόθεση και όλα τα άλλα είναι επικοινωνιακά τεχνάσματα», εξήγησε η παρουσιάστρια. Ο δικηγόρος της συζύγου του Γιώργου Καραϊβάζ, Απόστολος Λύτρας μίλησε στην εκπομπή εξηγώντας τι έχει συμβεί.

https://vimeo.com/647282258

Στην εκπομπή παρενέβη και η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθα.

https://vimeo.com/647286325

Κλείνοντας η παρουσιάστρια με δάκρυα στα μάτια ζήτησε από τον Σπύρο Χαριτάτο να διορθώσει αυτό που έκανε.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα