Έξαλλος ο Ορφέας Παπαδόπουλος – «Αν δεν ζητήσει δημόσια συγγνώμη ο Μαυρικίου θα κινηθώ νομικά»

Η Κατερίνα Καινούργιου του ζήτησε συγγνώμη

Ο Ορφέας Παπαδόπουλος βρέθηκε στο στόχαστρο του Μαυρίκιου Μαυρικίου καθώς ανέφερε σε συνέντευξή του πως έλυσε τη συνεργασία μαζί του επειδή ήταν ανεμβολίαστος.

Το πρωί της Τρίτης καλεσμένος της εκπομπής «Super Κατερίνα» ξέσπασε μιλώντας για αυτές τις δηλώσεις. «Αν δεν έβλεπα τη δική σου αντίδραση δεν θα ερχόμουν. Όχι απλά δεν στέκουν όλα αυτά που είπε, αλλά είναι όλα ένα ψέμα. Στην αρχή στεναχωρήθηκα αλλά μετά σοκαρίστηκα. Πώς ένας άνθρωπος από το πουθενά, ενώ είχαμε μια ομαλή συνεργασία, βγαίνει και με διασύρει δημόσια και επίσης, δεν υπάρχει κανένας έλεγχος από ένα μεγάλο κανάλι. Τουλάχιστον να ενημερωθώ και να δώσω την άδεια να παιχτούν προσωπικά δεδομένα».

Διαβάστε επίσης: Καλφαγιάννης – «Ο Μαυρικίου ν’αποκαταστήσει την αλήθεια αλλιώς θα κινηθώ νομικά»

Με την Κατερίνα Καινούργιου να του εξηγεί: «Την ευθύνη την έχει ο ίδιος. Θα μπορούσε να ήταν εδώ και να τα έλεγε Live και να μην μπορώ να τα μαζέψω. Κι εγώ διαφωνώ με τους συνεργάτες μου. Δεν θέλω να μπω σε διαπληκτισμό με την ομάδα μου. Αν έχει γίνει λάθος από την ομάδα μου το παίρνω πάνω μου και ζητώ εγώ συγγνώμη».

Με τον ηθοποιό να συνεχίζει: «Δεν ήρθα εγώ για να θίξω κανέναν. Δεν έχω αντικατασταθεί σε καμία παράσταση, δεν ακυρώθηκε παράσταση εξαιτίας μου. Αρνητής δεν δήλωσα ποτέ αλλά και να το έκανα είναι δικαίωμά μου. Πριν κολλήσω δεν είχαμε κάνει παράσταση για μία εβδομάδα. Μετά έκατσα καραντίνα 14 μέρες και μέσα σε αυτές είχαμε μια παράσταση που αναβλήθηκε λόγω τριήμερου πένθους για τον Μίκη Θεοδωράκη. Αν πει συγγνώμη στην εκπομπή σου, εδώ που εκτέθηκε και έριξε λάσπη, τότε θα τη δεχτώ, αν δεν το κάνει θα κινηθώ μέσω της δικηγόρου μου. Με κάλεσαν συνάδελφοι μου και μου έλεγαν “πάει καλά;”. Δεν γνωρίζω τους λόγους και δεν με αφορούν γιατί το έκανε. Δεν αποχώρησα από την παράσταση, η παράσταση έληξε από πλευράς παραγωγής».

Διαβάστε επίσης: Μαυρίκιος Μαυρικίου – «Ζητώ συγγνώμη από τον Λεωνίδα Καλφαγιάννη»

https://vimeo.com/647666870

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον