Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της...

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Έξαλλος ο Ορφέας Παπαδόπουλος – «Αν δεν ζητήσει δημόσια συγγνώμη ο Μαυρικίου θα κινηθώ νομικά»

Η Κατερίνα Καινούργιου του ζήτησε συγγνώμη

Ο Ορφέας Παπαδόπουλος βρέθηκε στο στόχαστρο του Μαυρίκιου Μαυρικίου καθώς ανέφερε σε συνέντευξή του πως έλυσε τη συνεργασία μαζί του επειδή ήταν ανεμβολίαστος.

Το πρωί της Τρίτης καλεσμένος της εκπομπής «Super Κατερίνα» ξέσπασε μιλώντας για αυτές τις δηλώσεις. «Αν δεν έβλεπα τη δική σου αντίδραση δεν θα ερχόμουν. Όχι απλά δεν στέκουν όλα αυτά που είπε, αλλά είναι όλα ένα ψέμα. Στην αρχή στεναχωρήθηκα αλλά μετά σοκαρίστηκα. Πώς ένας άνθρωπος από το πουθενά, ενώ είχαμε μια ομαλή συνεργασία, βγαίνει και με διασύρει δημόσια και επίσης, δεν υπάρχει κανένας έλεγχος από ένα μεγάλο κανάλι. Τουλάχιστον να ενημερωθώ και να δώσω την άδεια να παιχτούν προσωπικά δεδομένα».

Διαβάστε επίσης: Καλφαγιάννης – «Ο Μαυρικίου ν’αποκαταστήσει την αλήθεια αλλιώς θα κινηθώ νομικά»

Με την Κατερίνα Καινούργιου να του εξηγεί: «Την ευθύνη την έχει ο ίδιος. Θα μπορούσε να ήταν εδώ και να τα έλεγε Live και να μην μπορώ να τα μαζέψω. Κι εγώ διαφωνώ με τους συνεργάτες μου. Δεν θέλω να μπω σε διαπληκτισμό με την ομάδα μου. Αν έχει γίνει λάθος από την ομάδα μου το παίρνω πάνω μου και ζητώ εγώ συγγνώμη».

Με τον ηθοποιό να συνεχίζει: «Δεν ήρθα εγώ για να θίξω κανέναν. Δεν έχω αντικατασταθεί σε καμία παράσταση, δεν ακυρώθηκε παράσταση εξαιτίας μου. Αρνητής δεν δήλωσα ποτέ αλλά και να το έκανα είναι δικαίωμά μου. Πριν κολλήσω δεν είχαμε κάνει παράσταση για μία εβδομάδα. Μετά έκατσα καραντίνα 14 μέρες και μέσα σε αυτές είχαμε μια παράσταση που αναβλήθηκε λόγω τριήμερου πένθους για τον Μίκη Θεοδωράκη. Αν πει συγγνώμη στην εκπομπή σου, εδώ που εκτέθηκε και έριξε λάσπη, τότε θα τη δεχτώ, αν δεν το κάνει θα κινηθώ μέσω της δικηγόρου μου. Με κάλεσαν συνάδελφοι μου και μου έλεγαν “πάει καλά;”. Δεν γνωρίζω τους λόγους και δεν με αφορούν γιατί το έκανε. Δεν αποχώρησα από την παράσταση, η παράσταση έληξε από πλευράς παραγωγής».

Διαβάστε επίσης: Μαυρίκιος Μαυρικίου – «Ζητώ συγγνώμη από τον Λεωνίδα Καλφαγιάννη»

https://vimeo.com/647666870

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η



Μποζουκια Αθηνα