Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Πένθος για τη Νικολέττα Ράλλη – Έφυγε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες βιώνει η Νικολέττα Ράλλη καθώς έχασε τον πατέρα της. Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες του και τον αποχαιρέτησε γράφοντας δυο λόγια.

Οριστικός χωρισμός για Λαγούτη – Φεντόρουφ: Το επιβεβαίωσε ο ηθοποιός

Ο Πέτρος Λαγούτης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τα δημοσιεύματα περί χωρισμού του με την Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ.

Σπόντα Λιάγκα για διάρκεια εκπομπής: «Ούτε εμάς θα καθόμουν να μας δω...

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι ενοχλημένος με τη διάρκεια φέτος της εκπομπής του και με αφορμή τις δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά σύμφωνα με τις οποίες δεν βλέπει τηλεόραση βρήκε ευκαιρία να πετάξει τις σπόντες του.

Φίλιππος Ντε Γκρες – Νίνα Φλορ: Πολυτελείς διακοπές στο Μεξικό

Τις πολυτελέστατες διακοπές τους στο Μεξικό απολαμβάνουν η Νίνα Φλορ και ο Φίλιππος Ντε Γκρες, που συνεχίζουν να μοιράζονται στιγμές από την κοινή τους ζωή και τις εξορμήσεις τους στη φύση.

Εύη Δρούτσα – «Διαφωνώ με την υπόθεση Λιγνάδη, αφού πληρώθηκαν για να κάνουν έρωτα μαζί του»

«Όταν πας με κάποιο παιδί, το πληρώνεις και δέχεται το παιδί να πάρει τα χρήματα αυτά, γιατί πας μετά από χρόνια και λες «αυτός με βίασε»;»

Η Εύη Δρούτσα μιλώντας στο «Πρωινό» μετά το ξέσπασμα κατά του Φιλιππίδη μίλησε για την υπόθεση Λιγνάδη.

«Με αυτόν που διαφωνώ παρόλο που δεν τον ξέρω προσωπικά είναι ο Λιγνάδης. Όταν πας με κάποιο παιδί, το πληρώνεις και δέχεται το παιδί να πάρει τα χρήματα αυτά, γιατί πας μετά από χρόνια και λες «αυτός με βίασε»; Γιατί πήγες και πληρώθηκες. Ή αυτό που λένε ότι στη γειτονιά καθόταν στο παγκάκι και ήταν αγόρια δίπλα του, τι με νοιάζει εμένα ποιος ήταν; Εμένα μπορεί να είναι δέκα γυναίκες.

Τι θα πει αυτό; Αυτά τα θεωρώ τόσο γελοία, αναχρονιστικά. Δεν ξέρω τον Λιγνάδη από πού ξεκίνησε, τι έγινε. Το θεωρώ πολύ πιο μικρό από του Φιλιππίδη. Δεν είναι κάποιο παιδί από το θέατρο που είπε «με τράβηξε, πήγε μαζί μου με το ζόρι, μου έκανε αυτό, μου έκανε εκείνο». Δεν άκουσα εγώ κάτι τέτοιο. Εγώ άκουσα ότι πλήρωνε τα παιδιά που πηγαίνανε. Ας μην έπαιρναν τα λεφτά, ας μην πήγαιναν. Γιατί πρέπει να τα ρίχνουμε όλα στους άλλους και δεν τα ρίχνουμε στον εαυτό μας; Δεν το καταλαβαίνω αυτό.

Λέει «Α το κοριτσάκι μου πήγε αυτός και το…». Αυτή γιατί κάθισε; Και μετά πάει και λέει «Όχι μαμά, με βίασαν». Πώς σε βίασαν; Μετά το #metoo βγήκε το «σε βίασαν», πρώτα το είχες μούγκα. Γιατί; Μπλεχτήκαμε».

https://vimeo.com/648967278

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».