Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Ο Σπύρος Λάμπρου για τη μάχη με τον κορονοϊό – «Μου άφηναν φαγητό και έφευγαν, ήταν ζόρικο»

«Πιο πολύ ζορίστηκα όταν τελείωσε. Δεν είσαι ακόμα όπως ήσουνα»

Ο Σπύρος Λάμπρου έδωσε πρόσφατα μάχη με τον κορονοϊό και μίλησε γι’αυτό στην εκπομπή «Breakfast@star» όπου φιλοξενήθηκε το πρωί της Τετάρτης.

«Πέρασα κορονοϊό πρόσφατα. Δένεται λίγο η ψυχή σου όταν δεις όταν είσαι θετικός. Γιατί αμέσως σκέφτεσαι μήπως κόλλησες τους συναδέλφους σου ή την οικογένειά σου. Ευτυχώς δεν κόλλησε κανείς. Εξαφανίστηκα. Τη γλίτωσαν όλοι. Είχα κάνει το εμβόλιο, το πέρασα πάρα πολύ χαλαρά. Βέβαια δέκα μέρες είχα συντροφιά μόνο ένα κουνούπι. Είναι φοβερό. Δεν είχα κάποιον να μου μιλάει. Έρχονταν και μου άφηναν φαγητό και έφευγαν. Πιο πολύ ζορίστηκα όταν τελείωσε. Δεν είσαι ακόμα όπως ήσουνα. Δεν μπορείς να πας γυμναστήριο, ανεβαίνεις 10 σκαλιά και βαραίνεις. Οπότε λες κοίτα πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα για κάποιος που το έχει περάσει και πιο δύσκολα και έχει νοσηλευτεί. Είναι πολύ ζόρικο. Και δεν ξέρεις και πού κολλάς».

Και πρόσθεσε: «Άκουσα τη συμβουλή του πατέρα μου ότι πρέπει να δουλέψω σκληρά. Η πιο συγκλονιστική στιγμή για μένα ήταν όταν επέστρεψα από αποστολές στα πολεμικά μέτωπα, που είδα μία γιαγιά να περπατά με ένα παιδάκι στο πάρκο. Γιατί εκεί που ήμουν μπορεί να έβλεπες παιδάκια μόνα τους ή μια γιαγιά να ψάχνει ένα παιδάκι που δεν ζει. Στο Αφγανιστάν κάναμε μία συνέντευξη με μία κυρία με μπούργκα, μας υπόσχεται ότι θα τη βγάλει χωρίς να δείξουμε τα πλάνα για να μας δείξει κάτι στο σώμα της. Η γυναίκα είχε παντού χτυπημένο με τατουάζ σαν έγκαυμα ότι ανήκει στον σύζυγό της».

https://vimeo.com/649582346

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.




Μποζουκια Αθηνα