Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της...

Η Ανθή Σαλαγκούδη και ο Κοσμάς Κουμιανός δεν είναι...

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Δημήτρης Αλεξανδρής: Πού εντοπίσαμε τον ηθοποιό;

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής «σκίζει» με την ερμηνεία του στη σειρά «Να μ’αγαπάς». Ο καταξιωμένος ηθοποιός παρά τα καθημερινά και πολύωρα γυρίσματα της σειράς βρήκε χρόνο και πήγε να δει συναδέλφους του σε παράσταση.

Eθνικά Καλλιστεία GS HELLAS – Η τηλεοπτική τους προβολή για το 2021 με παρουσιάστρια τη Βίκυ Κουλιανού

Οι δύο διεθνείς εστεμμένες έμειναν στην Ελλάδα και ξεναγήθηκαν σε ιστορικά ελληνικά αξιοθέατα

Ο απόλυτος θεσμός ομορφιάς της χώρας, τα Εθνικά Καλλιστεία GSHELLAS 2021 για 11η χρονιά χωρίς καμία διακοπή από την γέννηση τους, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα υγείας, κατάφερε να προσφέρει ακόμα μία χρονιά ένα φαντασμαγορικό θέαμα που από πολλούς χαρακτηρίστηκε πρωτόγνωρο μετά από πολλά χρόνια.

Τα GSHELLAS φέτος πραγματοποιήθηκαν στο κατάμεστο «ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ STAGE», με τη φετινή διοργάνωση να είναι αφιερωμένη στην ενέργεια. Να τονιστεί πως είναι τα μοναδικά καλλιστεία για φέτος που προβάλλονται τηλεοπτικά.

Φέτος η παραγωγή των ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΩΝ GSHELLAS 2021 , ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού στην κριτική επιτροπή κάθισαν μέχρι διεθνείς κριτές όπως η Lindsey Coffey και η Stephany Zreik, MISS EARTH από την Αμερική και MISS EARTHAIR από την Βενεζουέλα αντίστοιχα.

Οι δύο διεθνείς εστεμμένες έμειναν στην Ελλάδα και ξεναγήθηκαν σε ιστορικά ελληνικά αξιοθέατα αλλά και ο θεσμός φρόντισε να γνωρίσουν τις γεύσεις από Ελλάδα και τον τρόπο διασκέδασής μας.

Το καλλιτεχνικό κομμάτι του διαγωνισμού ήταν πλούσιο τόσο σε τραγούδια , όσο και σε χορογραφίες που επιμελήθηκε με ιδιαίτερη μαεστρία ο χορογράφος του Θεσμού Κωνσταντίνος Τσερκάκης, κέρδισαν ολοκληρωτικά τις εντυπώσεις, όπως ακριβώς έγινε και στην έναρξη.

Την βραδιά άνοιξε καλλιτεχνικά η Έλενα Χαραμή, η οποία τραγούδησε το «πίστα από φώσφορο», στην συνέχεια οι ράπερς McDaddy και Greg ξεσήκωσαν τον κόσμο με τα επιτυχημένα hits τους “Braziliana” και “juicy” , στο τελευταίο κομμάτι μάλιστα έκανε την είσοδο της η τηλεπερσόνα Didi– Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, στον ρόλο της juicy από το BigBrother.

H Mαλού σε ένα μοναδικό ποτ πουρί των επιτυχιών της, κέρδισε τα βλέμματα όλων και φυσικά ξεσήκωσε με τους ρυθμούς της. Τέλος ο γνησιότερος λαϊκός τραγουδιστής εν ζωή Θέμης Αδαμαντίδης άφησε το δικό του στίγμα και με την μοναδική του φωνή μας χάρισε αξέχαστες στιγμές. Την κριτική επιτροπή πλαισίωσαν  άνθρωποι από τον χώρο της τέχνης, της μόδας και του επιχειρείν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του λαμπερού τελικού ομορφιάς και πολιτισμού είναι το εξής:

ΤΕΤΑΡΤΗ 01/12/2021

-BEST TV (22:00-00:00)
-ΕPSILION (23:00-01:00)
-ΓΝΩΜΗ (20:00-22:00)
-ΣΥΡΟΣ TV (20:00-22:00)
-START TV (23:00-01:00)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03/12.2021

-Δ ΘΡΑΚΗΣ (23:00-01:00)

ΚΥΡΙΑΚΗ 05/12/2021
-ΕΝΑ (22:45-00:45)

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η



Μποζουκια Αθηνα