Άντζελα Γκερέκου – «Ο Τόλης επέμενε να παίξω στη “Γη της ελιάς”»

«Ποτέ δεν είναι εύκολο να συνηθίσεις να ζεις με την απουσία κάποιου που σου γέμιζε και σου ζέσταινε τη ζωή»

Η Άντζελα Γκερέκου σε συνέντευξή της μίλησε για την απώλεια που βιώνει με το χαμό του Τόλη Βοσκόπουλου και για το πώς εκείνος την έπεισε να παίξει στη σειρά «Η γη της ελιάς».

«Ναι πράγματι, γιατί σε όλη αυτήν την ιστορία στην πραγματικότητα εκείνος με έπεισε να συμμετάσχω. Από τον περασμένο Φεβρουάριο, Μάρτιο, που έγινε η πρόταση ναι μεν ήταν ενδιαφέρουσα σε όλα της και όσον αφορά το ρόλο και οι συνεργάτες και ο τρόπος γυρισμάτων που δεν με εμπόδιζε τη δουλειά στον ΕΟΤ που με ενδιαφέρει περισσότερα απ’ όλα, γενικά όλο ήταν κάτι σοβαρό, αλλά ήταν ο Τόλης πιο πολύ που επέμενε να το κάνω.

Διαβάστε επίσης: Η Άντζελα Γκερέκου ξέσπασε μετά το δημοσίευμα περί νέας σχέσης – «Λυπάμαι…»

Διαβάστε επίσης: Άντζελα Γκερέκου – Αυτός είναι φύλακας άγγελός της μετά το χαμό του Τόλη Βοσκόπουλου

Μου είπε χαρακτηριστικά “γιατί να μην το κάνεις αφού ο χρόνος δεν είναι περιοριστικός και δεν επηρεάζει την εργασία σου στον ΕΟΤ, καιρός είναι αφού βρέθηκε αυτή η ευκαιρία και που είναι πάλι η Μάνη μπροστά σου είναι κατά την γνώμη μου σημαδιακό αλλά και από την άλλη η ελιά της Ελλάδας που τόσο αγαπάς, να την εκμεταλλευτείς αυτή την ευκαιρία και να το κάνεις”.

Διαβάστε επίσης: Η Άντζελα Γκερέκου τραγουδάει Τόλη Βοσκόπουλο στα γυρίσματα της σειράς «Η γη της ελιάς»

Και μάλιστα με την τεράστια πείρα του όχι μόνο στο τραγούδι αλλά και στο θέατρο και στο σινεμά διάβασε το σενάριο, μου είπε τη γνώμη του και για το σενάριο και για το ρόλο μου, μου έδωσε συμβουλές πάνω στην ερμηνεία και είναι κρίμα πραγματικά που δεν πρόλαβε να δει ούτε ένα επεισόδιο παρόλο που είχε συμμετάσχει τόσο πολύ σε όλη τη διαδικασία από την αρχή», δήλωσε στο youfly.gr.

Όσο για το βιβλίο για τη ζωή του Τόλη Βοσκόπουλου που ο ίδιος έχει γράψει τα βασικά κεφάλαια ρωτήθηκε αν θα κυκλοφορήσει. Περιμένω να περάσει λίγος καιρός γιατί προς το παρών είναι κοντά ο χαμός του. Και καταλαβαίνεις ότι δεν εύκολο να διαχειριστείς κάτι τέτοιο ακόμα.

Ποτέ δεν είναι εύκολο να συνηθίσεις να ζεις με την απουσία κάποιου που σου γέμιζε και σου ζέσταινε τη ζωή. Αλλά είναι από τα πράγματα που θέλω να ολοκληρώσω για να μην πάει και ο κόπος του χαμένος. Άλλωστε το χρωστάω και σε όλους αυτούς που τον αγάπησαν και τον αγαπούν…», απάντησε.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.