Η μπασκετμπολίστρια του Παναθηναϊκού Αγγελική Βιντσιλαίου στο ΟΠΑΠ GAME TIME ΜΠΑΣΚΕΤ για την Euroleague

Η 23χρονη διεθνής γκαρντ αναλύει τους αγώνες ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και Ούνικς Καζάν-Ολυμπιακός

Η 13η αγωνιστική της Euroleague διεξάγεται αυτή την εβδομάδα με τους εκτός έδρας αγώνες των ελληνικών ομάδων και η εβδομαδιαία εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ φιλοξενεί την Αγγελική Βιντσιλαίου.

Η μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ομάδας αναλύει τον αγώνα ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου (19:00). Αναφέρει ότι οι τελευταίες νίκες κόντρα στον Ολυμπιακό και την Ζενίτ θα δώσουν ώθηση στον «εξάστερο» για να συνεχίσει τις επιτυχίες στην Euroleague.

Η 23χρονη διεθνής γκαρντ εξηγεί επίσης τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να φύγει με την νίκη από το Καζάν κόντρα στην Ούνικς την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου (18:00).

Δείτε το βίντεο:

Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γωγώ Μαστροκώστα: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Η Γωγώ Μαστροκώστα δίνει μία ακόμα μάχη για τη ζωή της. Πριν μερικά χρόνια είχε νοσήσει σοβαρά αλλά με θεραπείες και δύναμη επανήλθε στην καθημερινότητά της.

Γιάννος Περλέγκας: Αυτοί οι ηθοποιοί ήταν οι γονείς του

Ο Γιάννος Περλέγκας έκανε είσοδο εδώ και λίγες ημέρες στη σειρά «Να μ’αγαπάς» και έφερε τα πάνω κάτω στις ζωές των ηρώων.

Αρνήθηκε να παίξει θέμα η Φαίη Σκορδά: «Παρακαλώ πολύ δεν θέλω να συμμετέχουμε σε αυτό»

Η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Παρασκευής αρνήθηκε να παίξει το θέμα με

Πέθανε ο ηθοποιός Πάνος Πανόπουλος

Ο Πάνος Πανόπουλος έφυγε από τη ζωή. Τη δυσάρεστη είδηση για την απώλεια του θανάτου έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας με ποστ του στα social media.

Παντρεύεται ο γιος του Νότη Σφακιανάκη

Ο γιος του Νότη Σφακιανάκη, Απόλλωνας παντρεύεται. Η οικογένεια του τραγουδιστή πέρασε δύσκολες στιγμές με την απώλεια της συζύγου του Νότη Σφακιανάκη και πρόσφατα με τον θάνατο της αδελφής του.

Οι Metallica «αλληθώρισαν» με τη Ζέτα Θεοδωροπούλου

Ο frontman των Metallica πόζαρε με τον γιο της...

Γαμοβάφτιση με all star νονούς και κουμπάρους!

Ο Πάνος Βλάχος, η Δανάη Παππά και ο Γιώργος...