Συναγερμός στο Αγρίνιο – 33χρονος σκότωσε την 57χρονη μητέρα του

Τραγωδία

Ένα άγριο φονικό και μάλιστα μητροκτονία συγκλονίζει το Αγρίνιο. Το αποτρόπαιο έγκλημα συνέβη τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του agrinionews.gr 33χρονος σκότωσε την 57χρονη μητέρα του, την έσφαξε με μαχαίρι. Tραυμάτισε μάλιστα και την κατάκοιτη γιαγιά του η οποία βρήκε τη δύναμη και ειδοποίησε τις αρχές.

Το φονικό σημειώθηκε σε σπίτι στην περιοχή του παλαιού Νοσοκομείου όπου βρίσκεται πλέον ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας. Ο δράστης συνελήφθη και ανακρίνεται.

Πρώην τρόφιμος των Ψυχιατρικών φυλακών Κορυδαλλού, ήταν σύμφωνα με πληροφορίες του L&O, ο 35χρονος μητροκτόνος στο Αγρίνιο. Ο δράστης είχε πρόσφατα αποφυλακιστεί και επέστρεψε χθες το βράδυ στο Αγρίνιο, όπου σκότωσε με άγριο τρόπο την 54χρονη μητέρα του και τραυμάτισε την γιαγιά του.

Η ηλικιωμένη γυναίκα τα ξημερώματα κατάφερε και ενημέρωσε την αστυνομία. Ισχυρές δυνάμεις πήγαν στην ισόγεια κατοικία, όπου βρήκαν κλειδωμένη την πόρτα και τον δράστη να αρνείται να την ανοίξει.

Ενημερώθηκε Εισαγγελέας και δόθηκε εντολή να γίνει επέμβαση της αστυνομίας.

Κλειδαράς άνοιξε την είσοδο, πάνοπλοι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι, συνέλαβαν τον δράστη και εντόπισαν δολοφονημένη την μητέρα του και τραυματισμένη τη γιαγιά του. Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ο δράστης το 2013 είχε βιάσει μια γυναίκα και την κρατούσε παράνομα για τρεις ημέρες σε σπίτι στα Ιωάννινα. Στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί και για ενδοοικογενειακή βία.

Φωτογραφίες από το agriniopress.gr

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Βαρύ πένθος για την Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου με...

Νίκος Συρίγος κατά Πασχάλη: «Είναι ντροπή αυτά που λέει»

Με έντονο τρόπο σχολίασε ο Νίκος Συρίγος στην εκπομπή...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...