Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Τρόμος στην πιάτσα των ομοφυλόφιλων – Το Ζάππειο μετατράπηκε σε πάρκο εύρεσης...

Αγριοι ξυλοδαρμοί και τρόμος λίγα μόλις μέτρα από το...

Ερωτευμένη η Σοφία Παυλίδου – Η αποκάλυψη on camera

Η Σοφία Παυλίδου μετά το διαζύγιό της με τον Χρήστο Φερεντίνο κράτησε μυστική την προσωπική της ζωή αλλά πλέον νιώθει ευτυχισμένη και δεν το κρύβει.

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Δύσκολες ώρες για τη Δήμητρα Κολλά – «Καλό ταξίδι στο φως Γίγαντά μου»

«Χαιρετίσματα σε όλους και ετοιμάστε το γλέντι, σύντομα θα τα πούμε ξανά!!»

Δύσκολες ώρες περνάει η Δήμητρα Κολλά καθώς έφυγε από τη ζωή ξαφνικά αγαπημένο της πρόσωπο.

«Έτσι ξαφνικά ήρθε και αυτό το νέο… Από την μέρα που σε γνώρισα έως τώρα ήσουν ο Γίγαντας της καρδιάς μου! Χαμογελαστός, στιβαρός και καλοκάγαθος! Με τον τρόπο σου μου έδειχνες πάντα μια ευαισθησία, που νόμιζες ότι έκρυβες καλά πίσω από το χαμόγελό και το αγέρωχο βλέμμα σου! Σε ευχαριστώ για όλα αυτά τα χρόνια που ήσουν δίπλα μου σαν πατέρας!

Σου είπα όταν έφυγε ο μπαμπάς ότι έχω εσένα τώρα… Αλλά είχε ήδη πάρει άλλη απόφαση η ψυχή σου!! Καλό ταξίδι στο φως Γίγαντα μου, εκεί είναι κι αυτός που σου είχε λείψει περισσότερο από όλους, το όμορφο παλικάρι σου! Όσο για τα κορίτσια σου μην ανησυχείς θα είμαστε πάντα δίπλα τους. Εμείς είμαστε soulfamily!

Χαιρετίσματα σε όλους και ετοιμάστε το γλέντι, σύντομα θα τα πούμε ξανά!!», έγραψε στο facebook. Όταν τη ρώτησαν από κάτω σε σχόλια εξήγησε πως δεν πρόκειται για συγγενή αλλά για έναν αγαπημένο της άνθρωπο.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα