Ερωτευμένη ξανά η Κάτια Ταραμπάνκο – Αυτός είναι ο σύντροφός της

Είναι γνωστός επιτυχημένος tattoo artist και κούκλος

Το νέο ειδύλλιο της Κάτιας Ταραμπάνκο με καλογυμνασμένο tattoo artist «πρόδωσε» η Soula Glamorous.

Μπορεί η εκπομπή της 25χρονης καλλονής, το «Glam Wars» του Open, να σημειώνει πτωτική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen και να «μετακόμισε» από χθες στη μεταμεσονύχτια ζώνη του σταθμού, ωστόσο, στα προσωπικά της η ίδια φαίνεται να τα πηγαίνει μούρλια!

Τουλάχιστον αυτό έγραψε στη στήλη της η περιβόητη διαδικτυακή κουτσομπόλα με τους εκατοντάδες χιλιάδες followers στο Instagram, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι το νέο ζευγάρι συμβιώνει κιόλας κάτω από την ίδια στέγη!

«Η παρουσιάστρια του “Glam Wars” έχει νέο “je t’ aime” και συγκατοικεί μαζί του» σημείωσε χαρακτηριστικά η Soula Glamorous. «Ψάξαμε και βρήκαμε ποιος είναι και έχουμε να πούμε πως ζηλεύουμε λιγάκι. Είναι γνωστός επιτυχημένος tattoo artist και κούκλος. Μη λυσσάτε, είναι πιασμένος. Ε, ρε έναν τέτοιο να βρούμε και μεις οι λεύτερες» πρόσθεσε με το γνωστό της ύφος και το βιτριολικό της χιούμορ η περσόνα με τη μάσκα.

Μάλιστα, παρέπεμψε τους followers της στον λογαριασμό του συγκεκριμένου προσώπου στο Instagram. Όπως αναφέρεται σε αυτό, ο νέος σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο ονομάζεται Τεό Κωνσταντόπουλος και είναι γεμάτος μύες και τατουάζ. Καμία σχέση με τους περισσότερους πρώην αγαπημένους της.


Να θυμίσουμε ότι η νικήτρια (κατά το ήμισυ) του «GNTM 2» και πρώην παίκτρια του «Survivor» χώρισε πριν από μερικούς μήνες από τον επιχειρηματία Κωνσταντίνο Χορινό, με τον οποίο συγκατοικούσε επίσης.

Όσο για τα νέα επαγγελματικά της σχέδια; Πέρα από την εκπομπή της, η Κάτια Ταραμπάνκο ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα της ταινίας «The Black Bachelor» (στην οποία συμμετέχει) που θα πραγματοποιηθεί στο Village@TheMall την ερχόμενη Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Οριακά έχω προσωπική ζωή, έχω ξεχάσει πως είναι να με φλερτάρουν»

Απογοητευμένη δηλώνει η γνωστή ηθοποιός καθώς δεν τη φλερτάρουν όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της.