Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Η ενόχληση της Σκορδά με την «επίθεση» του αδελφού του Λιγνάδη και η απάντησή της

«Γιατί να προβάλουμε το απόσπασμα αυτής της επιστολής; Έχει μία θέση σε ένα περιβάλλον εργασιακό που ο λόγος του αξίζει μίας προβολής;»

Η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» όταν ενημερώθηκε για την επιστολή του Γιάννη Λιγνάδη κατά του Σωτήρη Χατζάκη εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της.

«Γιατί να προβάλουμε το απόσπασμα αυτής της επιστολής; Υπό ποια θέση; Έχει μία θέση σε ένα περιβάλλον εργασιακό που ο λόγος του αξίζει μίας προβολής; Ο αδερφός του Λιγνάδη τι είναι ο αδερφός του Λιγνάδη;».

Μάλιστα σε ένα σημείο της επιστολής ο αδελφός του Δημήτρη Λιγνάδη ρίχνει τα βέλη του στην παρουσιάστρια και στην εκπομπή.

«Ο κατά το παρελθόν διατελέσας Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, εμφανίστηκε και δεύτερη φορά (!), δια ζώσης, στον ίδιο πρωινάδικο «ορνιθώνα» (!), για να λιθοβολήσει εκ νέου, κατά πρόσκλησιν (αν όχι και κατά παραγγελίαν) «εσκοροδισμένης κουτόρνιθας», η οποία φουσκωμένη από αέρα ναρκισσισμού και κουφόνοιας, τελευταίως δεν παύει να καμώνεται την ένθερμη «δικαιωματίστρια» και σταυροφόρο του νεόκοπου «μιτουισμού», τη στιγμή που η ίδια καθημερινώς επιδίδεται σε άγριο κανιβαλισμό προσωπικοτήτων (με εμμονή στον Δ.Λ), υποκινώντας και διακινώντας το «μιτουικό» μόρφωμα στη νέα του μετάλλαξη: την ανοιχτή πρόσκληση του κοινού των media στην ανθρωποφαγία. Αφήνω κατά μέρος την κανιβαλίζουσα τηλεπερσόνα, θεωρώντας την απλώς ένα από τα πολλά νοσηρά συμπώματα της δυστοπίας και του πολιτιστικού εκβαρβαρισμού της ελληνικής κοινωνίας που ανθοφορούν και απαστράπτουν στην τηλεοπτική πραγματικότητα (και όχι μόνο)».

https://vimeo.com/652815365

Με τη Φαίη Σκορδά να απαντάει: «Φαντάζομαι ότι εννοούσε εμένα. Εγώ σαν άνθρωπος, ακόμα και σε αυτό, αναγνωρίζω έναν πόνο και μία στεναχώρια, το οποίο είναι πολύ σεβαστό. Ακόμα και αν…» και συμπλήρωσε: «Εγώ δεν θα έμπαινα ποτέ στην λογική να απαντήσω ούτως ή άλλως. Εγώ οφείλω να πω κάτι, ότι ποτέ όλο αυτό το διάστημα δεν έκανα μία ανάρτηση στα προσωπικά μου social. Ποτέ! Το κάνω μέσα από την εκπομπή γιατί υπήρχε αυτή η θεματολογία. Αν ήθελα να το πάρω σε ένα προσωπικό επίπεδο πάνω μου, τότε που έκανα αυτές τις συνεντεύξεις, μετά ανέβαζα αυτά που έπρεπε να ανεβάζω. Αν ήθελα να το εκμεταλλευτώ, έγραψαν τότε κάποιοι άνθρωποι και κάποιοι κριτικές που θα μπορούσα να τις κάνω repost. Δεν το έκανα από σεβασμό. Εμείς απλώς κάνουμε τη δουλειά μας. Εκείνη την περίοδο έτυχε να κάνω κάποια τηλεφωνήματα σε προσωπικό επίπεδο που πραγματικά με επηρέασαν, όπως μίλησα με μία κυρία που έμενε στην ίδια πολυκατοικία με ένα από αυτά τα πρόσωπα (που κατηγορούνται) και είχα ακούσει φοβερά πράγματα».

https://vimeo.com/652814899

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...