Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν μπορεί να παραλύει μια οικονομία επειδή βρέχει»

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» ξέσπασε με τις πλημμύρες λόγω της κακοκαιρίας.

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της...

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Αχόρταγος για ανήλικες ο προπονητής του τένις

Άλλες δύο γυναίκες κατήγγειλαν ότι ο προπονητής του τένις τις αποπλάνησε όταν ήταν μαθήτριες

Νέες αποκαλύψεις έρχονται να «κάψουν» τον προπονητή του τένις Χρήστο Δερβένη, που κατηγορείται και έχει ήδη προφυλακιστεί για τη σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων μαθητριών του. Άλλες δύο γυναίκες -ενήλικες πλέον- αποκάλυψαν ότι είχαν σχέση μαζί του σε ηλικία 13 και 14 ετών, αντίστοιχα. Μάλιστα, περιέγραψαν στους άνδρες της Αστυνομίας πώς εκείνος είχε πλησιάσει και τις δύο, ενώ φρόντιζε να μη μιλήσουν σε κανέναν για όσα συνέβαιναν ανάμεσά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο νέες καταθέσεις θα διαβιβαστούν στον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση από το αρμόδιο τμήμα της Ασφάλειας Αττικής. Όπως προκύπτει από τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ., ο 35χρονος προπονητής του τένις εκμεταλλευόταν για περισσότερο από πέντε χρόνια την ιδιότητά του για να πλησιάζει νεαρά κορίτσια και να τα πείθει να κάνουν σχέση μαζί του.

Υπενθυμίζεται πως ο 35χρονος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, μετά την απολογία του για κατηγορίες που αφορούν αποπλάνηση δύο ανήλικων αθλητριών, τα έτη 2015 και 2020. Ειδικότερα, τον περασμένο Μάιο μία 20χρονη κοπέλα, με την οποία ο προπονητής είχε σχέση από τα 17 της, ανακάλυψε ότι ο ίδιος είχε σχέση με μία 13χρονη και έσπευσε να ενημερώσει τον πατέρα του κοριτσιού. Εκείνος έκανε μήνυση στον 35χρονο για τη σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης κόρης του, ωστόσο ο προπονητής ισχυρίστηκε ότι, μόλις κατάλαβε το λάθος του να έχει ολοκληρωμένη σχέση με την κόρη του, άρχισε να επισκέπτεται ψυχίατρο!

«Εύχομαι να τον βοηθήσει ο Θεός και όλη αυτή η λάσπη που πέφτει πάνω του να φύγει σύντομα. Όλα ξεκίνησαν από την πρώτη κοπέλα με την οποία είχε σχέση. Ήταν η γυναίκα της ζωής του, έτσι την αποκαλούσε. Το παιδί δεν είχε κακές προθέσεις.

Είναι αξιόλογος, με αρχές. Η κοπέλα αυτή του είπε “αν δεν σε δω να πεθαίνεις, δεν θα ηρεμήσω, δεν θα σε αφήσω σε ησυχία”» είχε δηλώσει τότε ένας συγγενής του προπονητή.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα