Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ερωτευμένη η Σοφία Παυλίδου – Η αποκάλυψη on camera

Η Σοφία Παυλίδου μετά το διαζύγιό της με τον Χρήστο Φερεντίνο κράτησε μυστική την προσωπική της ζωή αλλά πλέον νιώθει ευτυχισμένη και δεν το κρύβει.

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν μπορεί να παραλύει μια οικονομία επειδή βρέχει»

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» ξέσπασε με τις πλημμύρες λόγω της κακοκαιρίας.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Η Αλεξανδράκη συγκλονίζει – «Έχω βίντεο να κλωτσάνε τον αδελφό μου, δέχεται bullying»

«Έφτασε στο σπίτι με σκισμένο παντελόνι και χτυπημένο γόνατο. Προσπαθούμε να το αντιμετωπίσουμε»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη συγκλόνισε μιλώντας για το bullying που υφίσταται ο αδελφός της.

Όπως εξομολογήθηκε καλεσμένη της εκπομπής «Love it» ο αδελφός της δέχεται λεκτική και σωματική βία. «Έχω έναν μικρότερο αδερφό από διαφορετικό πατέρα που τον έχω βαφτίσει κιόλας, και το παιδί δέχεται πολύ άσχημη λεκτική και σωματική βία από τα άλλα παιδιά. Έχουμε ζητήσει ακόμη και παράλληλη στήριξη και λένε ότι έχει διαδικασίες. Αφήνουν ένα παιδί, άμα είναι λίγο πιο ιδιαίτερο στο έλεος του Θεού. Είναι λίγο πιο ιδιαίτερο παιδί.

Πιο κλειστός χαρακτήρας κι επειδή δεν μπορεί να κάνει εύκολα φίλους μπαίνει αυτόματα στο περιθώριο. Ο αδερφός μου Αντώνης δέχεται πειράγματα συνέχεια. Έφτασε στο σπίτι με σκισμένο παντελόνι και χτυπημένο γόνατο. Προσπαθούμε να το αντιμετωπίσουμε. Αυτό με τα σχολεία πρέπει κάπως να μαζευτεί. Έχω βίντεο στα χέρια μου που το παιδί το κλωτσάνε, το κυνηγάνε και του πετάνε πέτρες. Δεν γίνεται άλλο πρέπει να κουνηθούμε, γιατί αυτός ο τόπος έχει γεμίσει με αίμα από αθώα παιδιά».

https://vimeo.com/654472048

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα