Γιώργος Καπουτζίδης για Μουτσινά – «Δεν μου αρέσει να κοροϊδεύουμε ανθρώπους»

«Εγώ καμιά φορά δεν βλέπω σάτιρα και βλέπω κοροϊδία και δεν μου αρέσει αυτό. Μόνο αυτό, τίποτα άλλο»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης καλεσμένος της εκπομπής «The 2night show» αναφέρθηκε στην παρεξήγηση που συνέβη πρόσφατα με το Νίκο Μουτσινά.

«Δεν μου αρέσει να κοροϊδεύουμε ανθρώπους. Όλοι έχουμε κοροϊδέψει! Και ‘γω και συ και όλοι μας, να μην βγάζουμε την ουρά μας απ’ έξω! Δεν μου αρέσει να κοροϊδεύουμε ανθρώπους. Εγώ έτσι το αντιλαμβάνομαι, κάποιος άλλος το αντιλαμβάνεται ως σάτιρα. Πολύ εντάξει είμαι και με αυτό. Αυτός ο οποίος το βλέπει ως σάτιρα, βλέπει σάτιρα. Αυτή είναι η γνώμη του. Εγώ καμιά φορά δεν βλέπω σάτιρα και βλέπω κοροϊδία και δεν μου αρέσει αυτό. Μόνο αυτό, τίποτα άλλο.

Δεν ξέρω τίποτα. Δεν έχω μιλήσει ούτε με την Ζέτα ούτε με την Ελισάβετ για αυτό το θέμα. Καμιά φορά και βέβαια θέλεις χρόνο για να καταλάβεις και ο καθένας θα πάρει τον χρόνο του. Εγώ αυτό πιστεύω. Θα έρθει η ώρα, μετά από χρόνια ή μετά από ένα διάστημα, που θα μπορέσουμε να συνεννοηθούμε. Νιώθω ότι τώρα δεν θα μπορέσουμε. Άστα τα πράγματα να κυλήσουν όμορφα. Ξέρουν αυτά καλύτερα από εμάς».

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Νίκος Συρίγος κατά Πασχάλη: «Είναι ντροπή αυτά που λέει»

Με έντονο τρόπο σχολίασε ο Νίκος Συρίγος στην εκπομπή...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.