Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Glam ρεβεγιόν με σμόκιν, τουαλέτες και… self tests

Τα χριστουγεννιάτικα πάρτι της ελληνικής high society και οι... αποδράσεις στο εξωτερικό για τους rich & famous

Η κοσμική Αθήνα… ξανά προς τη δόξα τραβά, καθώς φαίνεται να ξεπέρασε το περσινό σοκ με το lockdown, που το γιόρτασε «σεμνά και ταπεινά» με οικογενειακά δείπνα, με εξαίρεση τους τολμηρούς συμπατριώτες που υποδέχθηκαν το 2021 με πυροτεχνήματα, χορούς και πανηγύρια στο Ντουμπάι.

Παρά την πανδημία που εξακολουθεί να… θερίζει, οι περισσότεροι επιχειρηματίες, εφοπλιστές και κοσμικοί εμβολιάστηκαν και με την τρίτη δόση, και τρέχουν παντού – από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» της πλατείας Συντάγματος έως το «Gstaad Palace» της Ελβετίας και το «Eden Rock» της Καραϊβικής.

Άλλωστε τις τελευταίες γιορτινές νύχτες πριν από την παραμονή των Χριστουγέννων οργανώθηκαν πολλά πριβέ δείπνα των 20 ατόμων στις επαύλεις των νοτίων και βορείων προαστίων, με «χρυσές» οικοδέσποινες τις Βέτα Τσουκαλά, Χριστιάνα Καίσαρη, Δήμητρα Κούστα, Αννα Αγγελικούση.

Γιάννης Κούστας και Δήμητρα Μέρμιγκα

Στο ballroom του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεταννία», υπερπαραγωγή X-mas party, με τις αστραφτερές φυσαλίδες της σαμπάνιας Moet&Chandon, παρέθεσαν η Τζόση Βιτζηλαίου, η Μίκα Χούντα και ο Αντώνης Γεραντώνης, με live performance τον Αντώνη Δόμινο και καλεσμένες τις Αναστασία Περράκη, Μικαέλα Δόξα, Σοφία Ιωάννου, Μαρίνα Βερνίκου, Κατερίνα Βιλδιρίδη. Παρ’ όλαυτά, αν και όλοι δείχνουν ατρόμητοι, ο φόβος της Όμικρον και οι επίσημες ανακοινώσεις για αποφυγή υπερατλαντικών πτήσεων στους άνω των 60 ετών -σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Εspresso»- τους έχει επηρεάσει, και ελάχιστοι (σε σχέση με τις παλιές καλές εποχές) θα πετάξουν για Αλπεις και εξωτικούς προορισμούς.

Τζόση Βιτζηλαίου-Αντώνης Γεραντώνης-Μίκα Χούντα

Οι περισσότεροι θα γιορτάσουν τα Χριστούγεννα στην Αθήνα και την Αράχοβα, και κάποιοι θα φύγουν στο εξωτερικό για να υποδεχθούν με την πρέπουσα μεγαλοπρέπεια το 2022. Ανέκαθεν, από τα δοξασμένα 50s και 60s, τo χριστουγεννιάτικο και πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στα ξενοδοχεία «Μεγάλη Βρεταννία» και «King George» της πλατείας Συντάγματος, με οικοδέσποινες τις μυθικές παρουσίες Καίτη Καλκάνη, Τούλα Λεβίδη και Λητώ Κατακουζηνού, αποτελούσαν τα πιο σημαντικά κοσμικά γεγονότα της χρονιάς.

Οι λαμπερές νύχτες επιβάλλουν ένδυμα «black tie», δηλαδή σμόκιν για τους κυρίους, μακρύ φόρεμα, γούνες από ζιμπελίνες και ετόλ από τσιντσιλά για τις κυρίες, μόνο που φέτος όλοι στο τσεπάκι τους και στην τσαντούλα τους θα έχουν και το self test τους!

Οι καιροί μπορεί να άλλαξαν, αλλά κατά παράδοση το πιο famous και το πιο ακριβό ρεβεγιόν οργανώνεται στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία». Την παραμονή των Χριστουγέννων το ρεβεγιόν στο roof garden του ξενοδοχείου με την ονειρική θέα της Αθήνας, με ζωντανή μουσική και μενού πέντε πιάτων, κοστίζει 270 ευρώ το άτομο, ενώ το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν 495 ευρώ το άτομο!

Σε κλειστό κύκλο

Οι παλιές καλές οικογένειες των βορείων προαστίων θα κάνουν ρεβεγιόν σε κλειστό κύκλο, στα ονειρικά στολισμένα και φωταγωγημένα σπίτια τους, με best of του Βασίλη και της Μαρίνας Θεοχαράκη στο Π. Ψυχικό. Ανήμερα των Χριστουγέννων την τιμητική του θα έχει το Μέγαρο Παλλάς στην Κηφισιά με οικοδέσποινα τη Δήμητρα Φιλίππου – ένα κάλεσμα με μεγάλη παράδοση. Θεσμός στις εφοπλιστικές και επιχειρηματικές οικογένειες αποτελεί και το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν του Ecali club, όπου θα δώσει το «παρών» στα πρώτα τραπέζια ο Γιάννης Καμπάνης με τα παιδιά και τους φίλους του. Όσο για τα glam πρωτοχρονιάτικα ρεβεγιόν, τη σκυτάλη θα πάρουν ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Ελληνας και το chic ζεύγος Γιώργου και Τατιάνας Κορωνιά.

Μαρίνα και Βασίλης Θεοχαράκης

Δήμητρα Φιλίππου

Λίγοι αλλά εκλεκτοί φημολογείται στα πηγαδάκια της high society ότι είναι οι συμπατριώτες μας που θα υποδεχθούν το ελπιδοφόρο 2022 στα glamorous ski resorts των Γαλλοελβετικών Αλπεων και σε εξωτικούς… παραδείσους.

Οι περισσότεροι φέτος, λόγω των μεταλλάξεων, επιλέγουν Ελλάδα. Η Αράχοβα έχει την τιμητική της, καθώς στα ιδιόκτητα σαλέ τους θα κάνουν Χριστούγεννα πολλές γνωστές οικογένειες, όπως ο Βασίλης και η Ρόη Αποστολοπούλου, ο Ανδρέας και η Αννυ Πετράκη, ο εφοπλιστής Γιάννης Μαυρής με τη σύζυγό του Πηνελόπη και την κόρη τους Ντίμη, ενώ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ρεβεγιόν θα οργανώσουν στο σαλέ τους ο εφοπλιστής Μιχάλης Χαλκιάς και η υπερταλαντούχα σύζυγός του Αλεξάνδρα Ζάκκα-Χαλκιά, δημιουργός του ελληνικού luxury brand Aesthet.

Ανδρέας και Άννυ Πετράκη

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.



Μποζουκια Αθηνα