Απόστολος Γκλέτσος – Πόζαρε αγκαλιά με τη σύντροφό του στο σπίτι του

Οικογενειακές στιγμές

Ο Απόστολος Γκλέτσος πέρασε τα Χριστούγεννα με τις γυναίκες της ζωής του. Ο ηθοποιός έκανε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα της σειράς «Μόλις χθες» και γιόρτασε τα Χριστούγεννα με τη μητέρα, την αδελφή του και τη σύντροφό του, Ιζαμπέλα Αρβανίτη.

Η όμορφη σύντροφος του ηθοποιού διατηρεί άριστες σχέσεις με τη μητέρα και την αδελφή του και πόζαραν χαμογελαστές για αναμνηστικές φωτογραφίες τις οποίες στη συνέχεια η αδελφή του δημοσίευσε στο facebook.

«Δεν θα μου ενέπνεε τον έρωτα μια τρελή, στην ηλικία που είμαι. Έχεις δίκιο ότι υπάρχουν. Μου έχουν τύχει τρελές, που ίσως να με ενέπνευσαν εμφανισιακά. Όμως, στα πέντε λεπτά είχα φύγει… Θέλω να μην με κερατώνει, αλλά και να μη δίνει δικαιώματα. Κανένα δικαίωμα. Δεν μου αρέσει η σύντροφός μου να δίνει δικαιώματα φλερτ και να… παίζει τριγύρω, όχι όταν τη συνοδεύω φυσικά, αλλά και όταν είναι μόνη της. Αυτό θέλω. Το ίδιο άλλωστε κάνω κι εγώ. Επίσης, δεν θα ζηλέψω ποτέ. Δεν θα κάνω ποτέ σκηνή γιατί κοίταξες κ.λπ. Θα δώσω ίσως μια ευκαιρία και μετά τέρμα. Και είμαι σίγουρος ότι αν το κάνω εγώ αυτό, η σύντροφός μου δεν θα δώσει καν δεύτερη ευκαιρία», είπε πρόσφατα σε συνέντευξή του.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο