ΤΖΟΚΕΡ: Τυχερό online πεντάρι 21.029 ευρώ στην πρώτη κλήρωση του 2022

1.000.000 ευρώ απόψε και ΤΖΟΚΕΡ Stars με πολλές εκπλήξεις και δώρα

Τρεις τυχερούς 5άρηδες που κέρδισαν από 21.029 ευρώ ο καθένας ανέδειξε η πρώτη κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ της χρονιάς, την περασμένη Κυριακή. Ο ένας από αυτός, που είχε παίξει ΤΖΟΚΕΡ διαδικτυακά, διεκδικεί παράλληλα και απίθανα δώρα μέσα από τα ΤΖΟΚΕΡ Stars.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα επιβράβευσης, μέσω του οποίου οι online παίκτες μαζεύουν αστέρια και μπαίνουν σε κλήρωση για πλούσια δώρα. Όσο περισσότερα αστέρια μαζεύουν τόσο περισσότερες συμμετοχές έχουν στις εβδομαδιαίες κληρώσεις των ΤΖΟΚΕΡ Stars που θα διαρκέσουν έως τις 16 Ιανουαρίου. Επιπλέον, θα πάρουν μέρος στη μεγάλη κλήρωση για ένα super δώρο, που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιανουαρίου.

Για τα  ΤΖΟΚΕΡ Stars ισχύουν όσοι και προϋποθέσεις. Οι παίκτες μπορούν να μάθουν περισσότερα μπαίνοντας tzoker.gr και στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ.

Κατάθεση δελτίων έως τις 21:30 

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την αποψινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ, στις 22:00, που αναμένεται να μοιράσει 1.000.000 ευρώ στην πρώτη κατηγορία. Οι παίκτες μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους έως τις 21:30, με δυνατότητα και για διαδικτυακή συμμετοχή.

Από υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο ή tablet, μπαίνουν στο λογαριασμό του στο tzoker.gr ή στο tzoker app, επιλέγουν αριθμούς, συμπληρώνουν στήλες και καταθέτουν το δελτίο τους, το οποίο λαμβάνουν και με επιβεβαιωτικό email.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα «έσπασε» στη Βανδή παρέα με τον κούκλο γιο της

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες και έγραψε: «Μα τι βραδιά κι αυτή! Ξημερώσαμε! Πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι σε όλο το κόσμο!

«Άννα, έτσι δεν κάνουν ούτε τα 15χρονα»

«Άδειασε» την Αννα Βίσση η Χριστίνα Πολίτη στο πλατό...

Η έξοδος του Τζώρτζογλου με δύο κυρίες στο Κολωνάκι μετά το εξώδικο της Σοφίας Μαριόλα

Δεν φαίνεται να επηρεάστηκε από το εξώδικο που έστειλε στα media η πρώην σύζυγός του. Αντίθετα, ο Στράτος Τζώρτζογλου έκανε μια λαμπερή έξοδο, με το πρόσωπό του να μαρτυρά πως βρίσκεται στα καλύτερά του.

Δύο χρόνια γάμου για ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών

Τη δεύτερη επέτειο γάμο του γιόρτασε ζευγάρι ηθοποιών

Δανάη Μπάρκα: Ξαφνική αποχώρηση από την παράσταση – Τι αποκαλύπτει ο Τσιμιτσέλης

Ανατροπή της τελευταίας στιγμής για τη θεατρική παραγωγή «Του...

Επτά χρόνια γάμου για Λασκαράκη – Σουλτάτο: «Όσα χρόνια κι αν περάσουν, θα σε σηκώνω πάντα ψηλά»

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος γιορτάζουν την έβδομη επέτειο γάμου τους. Ο σεφ πόσταρε φωτογραφία από τον γάμο τους και έγραψε ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.