Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου, 2025

Έλενα Γκρέκου: «Εδώ και δύο χρόνια αντιμετωπίζω πρόβλημα υγείας»

Η Έλενα Γκρέκου περνάει δύσκολες στιγμές με ένα πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί τα τελευταία δύο χρόνια

Ερωτευμένη η Σοφία Καρβέλα μετά το διαζύγιό της;

Τη βομβάρδισαν με ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή...

Φουντώνουν οι φήμες Καπότση – Κοντογεώργη! Πήγε και τον καμάρωσε σε αγώνα...

Πυκνώνουν οι κοινές εμφανίσεις της Ελευθερίας Κοντογεώργη και του...

Ο Γιάννης Αντετοκουνμπο δίνει συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου στις 24:00 καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» είναι ο Γιάννης Αντετοκουνμπο, ο οποίος δίνει μία αποκλειστική προσωπική συνέντευξη για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση!

Έξαλλος ο Ράμμος με δημοσιογράφο: «Δεν απαγορεύεται μπούφο, ε μπούφο»

Έξαλλος έγινε ο Αναστάσιος Ράμμος με δημοσιογράφο του ALPHA. Τι συνέβη;

Ο τραγουδιστής πρόσφατα έκανε ένα πάρτι με λίγους φίλους του στο σπίτι και ο δημοσιογράφος έκανε θέμα στο δελτίο του ALPHA τα βίντεο από το πάρτι «φωτογραφίζοντας» τον τραγουδιστή χωρίς να λέει το όνομά του ότι κάνει πάρτι εν καιρώ πανδημίας.

«Στο δελτίο ειδήσεων του Alpha είπαν ότι μετέτρεψα το σαλόνι του σπιτιού μου σε μπουζούκια. Λέγανε για μουσικά όργανα, για μικρόφωνα. Καλά ρε φίλε, εσύ που το έκανες στον Alpha, καλά ρε μπούφο, μουσικός είμαι κι ένας μουσικός στο σπίτι του θα έχει μουσικά όργανα και μικρόφωνα, μπούφο, ε μπούφο.

Και δεν απαγορεύεται, μπούφο, επίσης, να μαζέψω τους φίλους μου και να κάνω ένα πάρτι, μπούφο. Θα μαζευόμαστε σπίτι μου, αυτό δεν απαγορεύεται. Θα το ξανακάνω αυτό, να ξέρεις, έχω νευριάσει πάρα πολύ με αυτόν τον άνθρωπο, δεν ξέρω ποιος είναι. Μαζευτήκαμε 7-8 άτομα. Απαγορεύεται να μαζευτείς μετά τις 12 σπίτι σου; Δεν απαγορεύεται. Θα τους ξαναμαζέψω και σήμερα το βράδυ, ελάτε από ‘κει», είπε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

https://vimeo.com/665158915

spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρελά ερωτευμένη! Πάντα στο πλευρό της ο κατά 13 χρόνια νεότερος σύντροφός της

Η γνωστή κυρία της ελληνικής σόουμπιζ είναι τρελά ερωτευμένη

Νέος χωρισμός στην ελληνική σόουμπιζ – «Δεν είμαστε πια μαζί»

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε on camera τον χωρισμό της

Κατερίνα Καινούργιου: Η φουσκωμένη της κοιλίτσα πλέον δεν κρύβεται

Η Κατερίνα Καινούργιου διανύει όπως φαίνεται τους πρώτους μήνες...

Η ερώτηση της Καινούργιου που «μαρτυρά» την εγκυμοσύνη: «Το παιδάκι που θα γεννηθεί μπορεί να έχει…»

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι τόσο ευτυχισμένη που διανύει τους πρώτους μήνες εγκυμοσύνης που αν και ακόμα δημόσια δεν το λέει προδίδεται κάθε μέρα και περισσότερο.

Μαίρη Χρονοπούλου: Η «Espresso» αποκαλύπτει τι έκρυβε το PC που καταστράφηκε από την οικιακή βοηθό

Με την 6η Οκτωβρίου του 2023 να είναι ακόμα νωπή σε όσους αγάπησαν και λάτρεψαν τη μεγάλη κυρία του ελληνικού κινηματογράφου και έχοντα συμπληρωθεί δύο χρόνια από την ημέρα που η Μαίρη Χρονοπούλου «πρωταγωνιστεί»

Δείτε για πρώτη φορά την κούκλα κόρη των Πέγκυς Ζήνα – Γιώργου Λύρα

Η κόρη της Πέγκυς Ζήνας και του Γιώργου Λύρα έγινε 14 χρονών και για πρώτη φορά η μαμά της δημοσίευσε φωτογραφία με το πρόσωπό της.