Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Κακοκαιρία: Πλημμύρισε όλη η Ελλάδα – Δραματικές διασώσεις σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο...

Η κακοκαιρία Byron σαρώνει τη χώρα αφήνοντας πίσω της πλημμυρισμένους δρόμους, εγκλωβισμούς και σοβαρές καταστροφές.

Ποια ηθοποιός και πρωταγωνίστρια πετυχημένης σειράς της σεζόν είναι η μικρούλα της...

Το χαριτωμένο κοριτσάκι που διασκέδαζε σε παιδικό πάρτι γενεθλίων μεγάλωσε και είναι καταξιωμένη ηθοποιός της χώρας μας.

Μιχάλης Αεράκης: Πρεμιέρα με τη σύζυγο και την αδελφή στο πλευρό του

Ο Μιχάλης Αεράκης έκανε πρεμιέρα με την παράσταση «Νίκος Ξυλούρης - Ο Αρχάγγελος της Κρήτης» στο Θέατρο Ήβη που πραγματεύεται τη ζωή του τραγουδιστή.

Γεννητούρια! Μανούλα για πρώτη φορά γνωστή ηθοποιός

Μαμά έγινε γνωστή ηθοποιός της χώρας μας! Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν

Τζώνυ Θεοδωρίδης: «Λιγνάδης και Φιλιππίδης είναι άνανδρα σκουλήκια»

Τα παιδικά χρόνια στον Λίβανο, το δυναμικό ντεμπούτο, η στήριξη στον Σερβετάλη, το... μπαμ στη «Λάμψη» και η δικαστική διαμάχη που κέρδισε

Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης έχει χαράξει τη δική του πορεία ως ηθοποιός στο θέατρο και στην τηλεόραση, αλλά και ως επιχειρηματίας, καθώς διατηρεί γνωστό μαγαζί στο Χαλάνδρι.

  • Από τον
    Βαγγέλη Καράλη

Γεννήθηκε στον Λίβανο, όπου έζησε τα παιδικά του χρόνια, και, μιλώντας στην «Εspresso», εξηγεί τον λόγο που κινήθηκε νομικά και κέρδισε τη δικαστική διαμάχη από τη σειρά «Λάμψη» όπου πρωταγωνιστούσε, ρίχνει τα βέλη του κατά του Πέτρου Φιλιππίδη και του Δημήτρη Λιγνάδη και μιλάει για το γεγονός ότι έγινε τρίτη φορά πατέρας, στα 57 του, μαζί με την κατά 18 χρόνια νεότερη σύζυγό του.

Στο Λίβανο μαζί με την οικογένειά του

Ως ηθοποιός και επιχειρηματίας, πώς βιώνετε την κατάσταση με την πανδημία και τα μέτρα;

Ως ηθοποιός ξέρω ότι δεν μου άρεσε και πολύ όλη αυτή η περίοδος, γιατί ακύρωσα για δύο σεζόν έργο που ανέβηκε για πολύ λίγο και ήταν κρίμα. Όσο για τα μαγαζιά, ήταν κόλαση, γιατί δεν μπορείς να κάνεις σχέδια και όνειρα για την επόμενη σεζόν, άρα λοιπόν θάνατος και απραξία…

Ποια είναι η άποψή σας για τις απαγορεύσεις στα θέατρα και την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να μην παίζει μόνο για εμβολιασμένους;

Για τον Άρη είμαι εκατό τοις εκατό μαζί του από τη στιγμή που το είχε δηλώσει από την αρχή. Όσο για τις απαγορεύσεις, είμαι τελείως αντίθετος.

Για να αλλάξουμε κλίμα. Πώς θυμόσαστε τα παιδικά σας χρόνια στον Λίβανο;

Όμορφα χρόνια, ανέμελα προτού γίνει πόλεμος. Ήταν και είναι μια υπέροχη χώρα, σε πολλά θυμίζει Ελλάδα.

Από μικρός θέλατε να γίνετε ηθοποιός ή προέκυψε στην πορεία;

Η υποκριτική ήρθε στην πορεία. Σπούδασα και έμαθα τελείως διαφορετικά πράγματα, πάντα όμως δούλευα στην εστίαση και στα ξενοδοχεία.

Με την ηθοποιό Τέτα Ντούζου

Ήσασταν από τους πρώτους ηθοποιούς που έκαναν δυναμικό ντεμπούτο στην ιδιωτική τηλεόραση με τη σειρά «Ο επισκέπτης της ομίχλης». Τι θυμάστε;

Τι ωραία χρόνια… Πήρα πολλά από αυτή τη δουλειά με τους υπέροχους συναδέλφους που έπαιζαν. Τους ευχαριστώ πολύ, όπως και τον σκηνοθέτη Αντώνη Τέμπο και τον τότε βοηθό σκηνοθέτη Βασίλη Θωμόπουλο.

Έπειτα ήρθε στη ζωή σας η «Λάμψη». Πώς βιώσατε τη μεγάλη επιτυχία της σειράς;

Μαγεία για τα πρώτα χρόνια για εμάς τους ηθοποιούς. Μετά ήταν λίγο περίεργα τα πράματα, γι’ αυτό νομίζω ότι τα καλά πράγματα και τα καλά έργα πρέπει να διαρκούν τόσο όσο.

Θα ήθελα να αναφερθούμε και στο νομικό κομμάτι, καθώς διεκδικείτε κάποια χρήματα από τη σειρά. Τι ακριβώς ζητάτε και σε ποιο στάδιο βρίσκεται η υπόθεση;

Έχω κερδίσει ήδη δύο δικαστήρια. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα κάποιος ηθοποιός διεκδίκησε και κέρδισε συγγενικά δικαιώματα. Δεν σου κρύβω ότι είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτό. Πρέπει να καταλάβουν όλοι οι συνάδελφοι μου, επιτέλους, να μην κρατάνε το στόμα τους κλειστό και να μη φοβούνται μήπως χάσουν τη δουλειά τους αν διεκδικήσουν αυτά που πρέπει. Ευχαριστώ πολύ τον δικηγόρο μου Ευάγγελο Αθανασόπουλο γι’ αυτό τον αγώνα. Τελειώνει σε λίγο καιρό μια ιστορία που κρατά 20 χρόνια πια.

Θεωρείτε ότι ο ρόλος σας στη «Λάμψη» σάς στιγμάτισε;

Όχι, δεν με στιγματίζει ποτέ κανένας ρόλος, άλλωστε νομίζω ότι είμαι από τους μόνους ηθοποιούς που έπαιξα μετά τη «Λάμψη» και στο θέατρο και στην τηλεόραση για πολλά χρόνια.

Εάν γυρνούσατε τον χρόνο πίσω, θα παίζατε ξανά στη σειρά;

Και βέβαια θα έπαιζα ξανά στη «Λάμψη». Θα ήταν ψέμα να έλεγα όχι.

Ποιος ο λόγος που δεν σας βλέπουμε σε σίριαλ στην τηλεόραση; Είναι δική σας επιλογή ή δεν υπάρχουν προτάσεις;

Λόγω των μαγαζιών και των ξενοδοχείων όπου δούλευα πολλές φορές, δεν μου επέτρεπαν να πω «ναι» σε μια πρόταση τηλεοπτική. Δόξα τω Θεώ είχα την τύχη να μπορώ να κάνω επιλογές. Βέβαια, μην τρελαθούμε, δεν είχα και χιλιάδες προτάσεις.

Βλέπουμε πολλούς συναδέλφους σας να συμμετέχουν σε reality. Θα συμμετείχατε; Ποια είναι η άποψή σας;

Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να συμμετέχω σε ένα reality. Καθένας κάνει ό,τι μπορεί πια για να φανεί, εγώ έχω μάθει να δουλεύω στη ζωή μου.

Αλλάζοντας κλίμα, πώς σχολιάζετε τις αποκαλύψεις στο θέατρο για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις; Πώς αντιδράσατε όταν ακούσατε ότι ο Λιγνάδης και ο Φιλιππίδης κατηγορούνται για σεξουαλικά αδικήματα;

Ο Λιγνάδης και ο Φιλιππίδης για μένα προσωπικά είναι σκουλήκια και μάλιστα άνανδρα. Δεν γουστάρω να μιλάω καθόλου για «αποκόμματα εφημερίδων», όπως είναι αυτοί οι δύο, αλλά και για οποιονδήποτε κάνει χρήση βίας σε άλλους ανθρώπους. Τους αξίζουν τα χειρότερα, γιατί κανένας δεν ξέρει τι μπορεί να πέρασε κάθε γυναίκα ή άντρας στα χέρια τους. Λυπάμαι μόνο γιατί όλοι μίλησαν τόσο αργά.

Το καλοκαίρι γίνατε τρίτη φορά πατέρας, αποκτώντας ένα όμορφο κοριτσάκι. Πώς αισθάνεστε;

Νομίζω το να είσαι γονιός είναι κάτι που δεν περιγράφεται…

Με την κόρη του Μελίτα

Η διαφορά ηλικίας παίζει ρόλο σε μια σχέση; Τι είναι αυτό που ξεχωρίσατε στη σύζυγό σας Σύλβια;

Ηλικία για μένα δεν υπάρχει. Είσαι όσο θέλεις και αισθάνεσαι. Είμαι 57 ετών πια και μαθαίνω κάθε μέρα. Αυτό που ξεχώρισα στη γυναίκα μου είναι ότι με ξεχώρισε ανάμεσα σε τόσους άλλους.

Στιγμιότυπο από τον γάμο του με τη Σύλβιά του

Κλείνοντας, θα ήθελα να μιλήσουμε για τη νέα σας παράσταση, «Ο φονιάς», στο θέατρο Βικτώρια…

«Φονιάς». Το μόνο που μπορώ να πω είναι: Ελάτε και δεν θα χάσετε. Θα ξεκινήσουμε στις 20 Ιανουαρίου για φίλους και στις 21 του μήνα, εάν όλα πάνε καλά αναφορικά με την πανδημία, θα γίνει η επίσημη πρεμιέρα μας.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα