Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

Αϊβάζης: «Όταν περίμενα να πει η Μαρία στον σύντροφό της να χωρίσουν για να είμαστε μαζί…»

Ο Γιάννης Αϊβάζης σε συνέντευξή του μίλησε για τη καριέρα, τη σχέση του με τη Μαρία Κορινθίου και τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να χωρίζουν κατά καιρούς.

«Δεν σνομπάρω την τηλεόραση, αλλά πλέον κινούμαι σκηνοθετικά και θεατρικά. Έχω βοηθήσει πολλούς στο ξεκίνημά τους και μετά μου γύρισαν την πλάτη. Με τη κόρη μας, Ισμήνη, η Μαρία είναι πιο αυστηρή. Εγώ θέλω να αφήνω ένα “παράθυρο” στη ζωή, η Μαρία είναι πιο αυστηρή σε όλα. Η Μαρία δεν έχει “ταβάνι” στο τι μπορεί να κάνει στο θέατρο. Ό,τι και αν πιάσει το δουλεύει τόσο πολύ που το κάνει άρτια. Και ακούει πολύ. Υπήρξε μια περίοδος που οι παπαράτσι μας κυνηγούσαν και όπου εμφανιζόμασταν η νύχτα γινότανε μέρα από τα φλας. Οι παπαράτσι βρίσκονταν κάτω από το σπίτι μας και τους κατεβάζαμε καφέδες. Στη Τήνο είχαμε τσακωθεί με την Μαρία και έχω βγει στο μπαλκόνι με το εσώρουχο και ο παπαράτσι με φωτογράφιζε από την απέναντι οικοδομή».

Και πρόσθεσε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»: «Στη σχέση μας, η Μαρία είναι εκείνη που έχει υπομονή. Υπάρχει αγάπη, κατανόηση μεταξύ μας. Υπήρξαν άνθρωποι που δε μας ήθελαν μαζί με την Μαρία. Στοιχημάτιζαν πως με τη Μαρία θα χωρίσουμε στους έξι μήνες. Μια επέτειο γιορτάζω και θυμάμαι με τη Μαρία, αυτή της γνωριμίας μας. Με τη Μαρία γνωριστήκαμε στην Κύπρο και “κολλήσαμε”. Τότε ήμασταν και οι δυο σε σχέση. Χώρισα πρώτα εγώ, και μετά η Μαρία. Όταν η Μαρία θα έλεγε στον σύντροφό της ότι ήθελε να χωρίσουν δεν άντεχα να είμαι στην Αθήνα και πήγα στην Ιταλία, περπάτησα τη Ρώμη και ξαναγύρισα την ίδια μέρα».

https://vimeo.com/666680668

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...