Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Κρατερός Κατσούλης: «Ήρθα με τη μηχανή και ήταν σαν να οδηγώ μέσα...

Ο Κρατερός Κατσούλης πέρασε δύσκολα το πρωί της Παρασκευής λόγω της κακοκαιρίας ώσπου να φτάσει στο στούντιο της εκπομπής «Νωρίς νωρίς»

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Βόμβα» από τον Μάριο Αθανασίου: «Έχω βρεθεί σε δουλειά που γινόταν διακίνηση πορνογραφικού υλικού»

Ο Μάριος Αθανασίου έκανε μια αποκάλυψη βόμβα με αφορμή την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

«Το περιστατικό του Στάθη πρέπει να είναι κάτι που θα μας αφυπνίσει όλους. Αυτό δεν έγινε το 2021 στην Ελλάδα. Έχω υπάρξει μάρτυρας περιστατικού που με έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση και είχα τσακωθεί πάρα πολύ άσχημα σε μια δουλειά που βρισκόμουν όταν άνθρωποι διακινούσαν πορνογραφικό υλικό από σχολείο. Αυτό ήταν 12 χρόνια πριν, έχουμε 2021.

Δώδεκα χρόνια πριν, υπήρχαν σε κινητό βίντεο που διακινούνταν από περίπτυξη σε σχολείο. Μιλάμε για το παιδί σου, το παιδί μου και φυσικά ήταν εν αγνοία αυτών των ατόμων. Πιάστηκε το στομάχι μου, ήθελα να κάνω εμετό. Ζορίστηκα πάρα πολύ και είχα ζοριστεί και με την αντίδραση αυτών των ανθρώπων που γελάγανε. Πρέπει να λάβουμε τα μέτρα μας», δήλωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Διαβάστε επίσης: Η αποκάλυψη του Αθανασίου για το «Θα βρεις το δάσκαλό σου» που θα συζητηθεί

https://vimeo.com/666733738

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα