Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Γεννητούρια! Μανούλα για πρώτη φορά γνωστή ηθοποιός

Μαμά έγινε γνωστή ηθοποιός της χώρας μας! Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν

Τρόμος στην πιάτσα των ομοφυλόφιλων – Το Ζάππειο μετατράπηκε σε πάρκο εύρεσης...

Αγριοι ξυλοδαρμοί και τρόμος λίγα μόλις μέτρα από το...

Ερωτευμένη η Σοφία Παυλίδου – Η αποκάλυψη on camera

Η Σοφία Παυλίδου μετά το διαζύγιό της με τον Χρήστο Φερεντίνο κράτησε μυστική την προσωπική της ζωή αλλά πλέον νιώθει ευτυχισμένη και δεν το κρύβει.

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Η Όμικρον «τσίμπησε» άγρια τις «Μέλισσες» – Με δύο επεισόδια έως το τέλος Ιανουαρίου

Η παραλλαγή Όμικρον , ως γνωστόν, «τσίμπησε» το καστ και τους συντελεστές των «Άγριων μελισσών» και τους προκάλεσε σοβαρό πρόβλημα στη διεξαγωγή των γυρισμάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ANT1 θα πορευτεί έως το τέλος Ιανουαρίου με δύο επεισόδια από τις «Άγριες μέλισσες», καθώς δεν υπάρχει στοκ από νέο οπτικοακουστικό υλικό.

Όσα στενόχωρα ακούγονται επιβεβαίωσε για τις «Άγριες μέλισσες» και ο ηθοποιός της σειράς, Γιώργος Ηλιόπουλος, ο αγαπημένος κουρέας του Διαφανίου «Προκόπης».

«Είναι πολύ δύσκολη εποχή με τον κορονοϊό. Είναι μια δουλειά με 50 ηθοποιούς και 100 άτομα συνεργάτες. Θα ήταν μαθηματικά αδύνατο να μην κολλήσει κάποιος. Δυστυχώς έχουμε πάρα πολλά κρούσματα. Δεν μπορούν να γίνουν τα γυρίσματα. Δεν έχουμε υλικό καθόλου» είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Super Κατερίνα» στον Alpha. Ο ίδιος εξέφρασε την ευχή του να πάει η σειρά και για τέταρτη σεζόν, δηλώνοντας περήφανος που παίζει σε αυτήν. «Θα ήθελα να πάρω σύνταξη από τις “Μέλισσες”» ανέφερε με χαμόγελο.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα