Σταμάτης Γονίδης: «Όσα λιγότερα έχεις, τόσο πιο ελεύθερος είσαι»

Μία συνέντευξη διαφορετική από τις άλλες, που δεν αναλώθηκε στα τετριμμένα, παραχώρησε ο Σταμάτης Γονίδης.

Ο δημοφιλής ερμηνευτής άνοιξε την καρδιά του στη δημοσιογράφο Ελένη Μαρία Γαλανάκη και, όπως πάντα, απάντησε, με την ειλικρίνεια που τον διακρίνει, σε όλες τις ερωτήσεις που δέχτηκε.

Ο Σταμάτης Γονίδης εξέφρασε τις ενστάσεις του για τα μέτρα, που έχουν ληφθεί για την πανδημία, αποκάλυψε τι τον οδήγησε να στραφεί στον δρόμο του Θεού, ενώ δεν μάσησε τα λόγια του, όταν η κουβέντα πήγε στο κλείσιμο των νυχτερινών κέντρων διασκέδασης.

Παράλληλα τάχθηκε κατά του διαχωρισμού που γίνεται ανάμεσα στους πολίτες που έχουν εμβολιαστεί και σε αυτούς που δεν το έχουν πράξει, ενώ αναφέρθηκε με ειλικρίνεια στα λάθη του, τονίζοντας πάντως ότι δεν αδίκησε ποτέ κανένα.

Δήλωσε ότι ο πραγματικός πλούτος κρύβεται στην καρδιά και όχι στην τσέπη, επισημαίνοντας ότι «ελεύθερος είναι αυτός που έχει όσο λιγότερα γίνεται» ενώ υπογράμμισε ότι του αρέσει να ζει σε έναν κόσμο «που ο ένας αγαπάει τον άλλον».

Μεταξύ άλλων ο Σταμάτης Γονίδης συνέστησε στον κόσμο να κάνει υπομονή και να στραφεί προς την πίστη, αναφέροντας ότι «ο Χριστός ποτέ δεν αφήνει τα παιδιά του».

https://www.youtube.com/watch?v=qDDno067NPI

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον