Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ιάκωβος Μυλωνάς: «Έχουμε πολλά παράσιτα και ποντίκια στον χώρο»

Γράφει έργα, σκηνοθετεί, κάνει παραγωγές, παίζει σε σίριαλ, ταινίες,...

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...

Catwalk για καλό σκοπό

Ενα διαφορετικό catwalk παρακολούθησαν όσοι έδωσαν το «παρών» στο...

Πιπεράτες αποκαλύψεις από τη 44χρονη Ρέμπελ Γουίλσον

Πάταγο κάνει η αυτοβιογραφία της Ρέμπελ Γουίλσον πριν καν...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 20 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε τα λάθη για να ξεφύγετε από ανεπιθύμητες καταστάσεις. Λάβετε τα απαραίτητα μέτρα, γιατί θα αποκαλυφθούν αυτοί που δεν είναι με το μέρος σας. Οτιδήποτε και αν κάνετε, πατήστε στη γη, γιατί ίσως η προσγείωση να είναι ανώμαλη.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες σας, ζητήστε βοήθεια και προγραμματίστε σωστά. Είναι απαραίτητο να κινητοποιηθείτε και να κάνετε νέα σχέδια για το άμεσο μέλλον. Εκφραστείτε για να εκτονωθείτε και μην κρύβεστε από αυτούς που σας ξέρουν καλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η τύχη θα σας βοηθήσει σε κάθε σας δραστηριότητα, οπότε κινηθείτε σωστά. Αφού η καρδιά σας ανήκει αλλού, μην την προδίδετε από ένα πείσμα. Δεν θα αποφύγετε την κούραση, αν τα αφήνετε όλα για την τελευταία στιγμή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η σκέψη σας είναι διαρκώς σε αυτά που περνούν κάποια από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Σταθείτε δυναμικά στο ύψος των περιστάσεων και μην αμφιταλαντεύεστε. Μη χαλαρώσετε, γιατί, αν η απόδοσή σας πέσει, κάποιοι θα το εκμεταλλευτούν.

ΛΕΩΝ: Εκδηλώστε τα πραγματικά σας αισθήματα και πάψτε να κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας. Ξανακερδίστε τον έλεγχο, με μικρά και προσεκτικά βήματα, ώστε να έχετε μια καλύτερη θεώρηση της πραγματικότητας στον τομέα τόσο των συνεργασιών όσο και των σχέσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επειδή δεν θα σας άρεσε να σας κάνουν το ίδιο, μη τα βάζετε με άτομα που δεν φταίνε σε τίποτα. Θα βγουν στην επιφάνεια όλο το άγχος, η ένταση και η γκρίνια, καθώς οι γύρω σας θα είναι αδιάλλακτοι στις απόψεις τους.

ΖΥΓΟΣ: Αρχίζει να τονίζεται ιδιαίτερα η ανάγκη σας για συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια. Προσπαθήστε να είστε λιγότερο ρομαντικοί και περισσότερο πρακτικοί, ώστε να αποκτήσετε μεγαλύτερη αίσθηση του μέτρου και πειθαρχία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η καθημερινότητά σας θα γίνει πιο ευχάριστη και οι σχέσεις σας με τα οικογενειακά πρόσωπα θα είναι θετικές. Επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, κάντε γνωριμίες και αισθανθείτε ότι σας επιθυμούν ερωτικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προστατευτείτε από τη φθορά και την κούραση, γιατί μπορεί η νίκη να είναι δική σας, αλλά μέχρι στιγμής αφήνεστε σε περιττές ταλαιπωρίες. Θα δοκιμαστούν έντονα οι αντοχές σας και θα πρέπει να είστε σε ετοιμότητα για να κρατηθείτε ακμαίοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσέχετε τον τρόπο που θα επικοινωνείτε με τους συνεργάτες και άτομα κύρους στον εργασιακό χώρο. Κάντε τον «πυροσβέστη», αν είστε απολύτως σίγουροι ότι μπορείτε να ηρεμήσετε τα πράγματα, αλλιώς προτιμήστε τη σιωπή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάντε ένα βήμα μπροστά σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Θα έχετε χρόνο να ελιχθείτε, να αρπάξετε σημαντικές ευκαιρίες στην προσωπική σας ζωή, αλλά και να αφεθείτε σε μια σημαντική συναισθηματική σχέση.

ΙΧΘΥΕΣ: Επιβάλλεται ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει. Βάλτε σε πρώτη μοίρα τη φυσική σας κατάσταση και την υγεία σας. Χαλαρώστε και δώστε προτεραιότητα στον εαυτό σας, που είναι ό,τι πιο πολύτιμο έχετε.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...