Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Καλεσμένος της Σκορδά τη μπέρδεψε με την Καινούργιου και την αποκάλεσε «Κατερίνα»

Σε γέλια ξέσπασε η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Παρασκευής.

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ διέγραψε το τατουάζ που έκανε για τον πατέρα του

«Μονοκονδυλιά» διέγραψε από το μπράτσο του ο Μπρούκλιν Μπέκαμ τον πατέρα του Ντέιβιντ, σβήνοντας ουσιαστικά το τατουάζ που είχε κάνει για να τον τιμήσει.

Η κοινή έξοδος Σεφερλή – Τσαβαλιά βάζει τέλος στις φήμες περί χωρισμού

Σπάνια θεατρική έξοδο έπειτα από καιρό έκαναν ο Μάρκος Σεφερλής και η Ελενα Τσαβαλιά, που απόλαυσαν τη θρυλική κωμωδία «Τοc Toc», που σκηνοθέτησε και στην οποία

«Ηλέκτρα»: Τι άλλο θα έρθει στο φως; Και πόσοι θα πιστέψουν τον...

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Ηλέκτρα» η Νεφέλη θέλει να μάθει τι συνέβη με το παιδί της, ο Παύλος όμως της ζητά να κάνει λίγη υπομονή ακόμα.

Δύσκολες ώρες για τον Λάκη Λαζόπουλο

Ο Λάκης Λαζόπουλος λίγο καιρό μετά το χαμό της συζύγου του, Τασούλας βιώνει ξανά δύσκολες στιγμές καθώς έφυγε από τη ζωή ένας καλός του φίλος.

Ο Γάλλος ηθοποιός Γκασπάρ Ουλιέλ σκοτώθηκε στα 37 του χρόνια καθώς είχε ατύχημα ενώ έκανε σκι. Ο Λάκης Λαζόπουλος ήταν φίλος του και η τραγική είδηση τον συγκλόνισε.

«Ο Gaspard ήταν Γάλλος ηθοποιός και ήταν εξαιρετικό παιδί και φίλος μου. Έπαιξα μαζί του σε μια γαλλική ταινία ,κι ύστερα ήρθε στην Πάρο με την παρέα του τους φιλοξένησα, ενώ αυτό το καλοκαίρι ήρθε στην Πάρο ο γιος του με την πρώην γυναίκα του! Μείναμε φίλοι όλα αυτά τα χρόνια και ξαφνικά. Χάθηκε μέσα στα χιόνια, γλίστρησε στον θάνατο κι έχουμε όλοι σοκαριστεί !! Φίλε μου δεν είναι για σένα εκεί που πας! Je ne peux pas y croire».

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».