Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Το «Σόι σου»: Αποσπάσματα από το αποψινό διπλό επεισόδιο

Το «Σόι σου» έρχεται απόψε με νέο διπλό επεισόδιο.

Βάσια Τριφύλλη: Για φαγητό με την κόρη της

Η Βάσια Τριφύλλη βγήκε για φαγητό με την κόρη της, Βερόνικα και πόζαραν για αναμνηστικές φωτογραφίες τις οποίες η κόρη της ηθοποιού δημοσίευσε στο facebook.

Κακοκαιρία: Πλημμύρισε όλη η Ελλάδα – Δραματικές διασώσεις σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο...

Η κακοκαιρία Byron σαρώνει τη χώρα αφήνοντας πίσω της πλημμυρισμένους δρόμους, εγκλωβισμούς και σοβαρές καταστροφές.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

«Κοράκια» «σκιέρ» στου Ζωγράφου

Το «κλικ» της ημέρας

Τρία 24ωρα μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έκαναν διεθνώς ρεζίλι τη χώρα μας, εξαιτίας της κυβερνητικής ανικανότητας να αντιμετωπίσει τη χιονόπτωση μιας μόνο ημέρας, το επιτελικό κράτος συνεχίζει να ταλαιπωρεί τους πολίτες, ακόμη και όσους έφυγαν από τη ζωή… Ενδεικτικό της τραγελαφικής κατάστασης που επικρατεί στο λεκανοπέδιο είναι το περιστατικό που συνέβη χθες στο κοιμητήριο Ζωγράφου, όταν οι υπάλληλοι ενός γραφείου τελετών προσπαθούσαν να μεταφέρουν ένα φέρετρο στον τάφο.

Μη μπορώντας να κρατήσουν ισορροπία πάνω στο χιόνι, καθώς οι δρόμοι στην περιοχή δεν είχαν καθαριστεί, έσερναν το φέρετρο με τα χέρια τους. Μάλιστα, η έντονη ολισθηρότητα του εδάφους είχε αποτέλεσμα ένας εκ των υπαλλήλων να γλιστρήσει και να πέσει στο έδαφος. Με τη βοήθεια των συνεργατών του, οι οποίοι με το ένα χέρι κρατούσαν το φέρετρο και με το άλλο προσπαθούσαν να τον σηκώσουν, ο υπάλληλος κατάφερε να σταθεί πάλι στα πόδια του και να συνεχίσει το… σύρσιμο της κάσας!

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.




Μποζουκια Αθηνα