Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Μιχάλης Αεράκης: Πρεμιέρα με τη σύζυγο και την αδελφή στο πλευρό του

Ο Μιχάλης Αεράκης έκανε πρεμιέρα με την παράσταση «Νίκος Ξυλούρης - Ο Αρχάγγελος της Κρήτης» στο Θέατρο Ήβη που πραγματεύεται τη ζωή του τραγουδιστή.

Γεννητούρια! Μανούλα για πρώτη φορά γνωστή ηθοποιός

Μαμά έγινε γνωστή ηθοποιός της χώρας μας! Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Τρόμος στην πιάτσα των ομοφυλόφιλων – Το Ζάππειο μετατράπηκε σε πάρκο εύρεσης...

Αγριοι ξυλοδαρμοί και τρόμος λίγα μόλις μέτρα από το...

Δύσκολες ώρες για τη Κατερίνα Καραβάτου – Έχασε αγαπημένο της πρόσωπο

Δύσκολες περνάει η Κατερίνα Καραβάτου καθώς λίγο καιρό μετά το χαμό της μητέρας της έχασε και τη θεία της.

Η παρουσιάστρια συντετριμμένη πόσταρε φωτογραφίες της θείας της και έγραψε: «Η θεία μου η Αρτεμούλα. Η υπέροχη θεία μου ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ. Πόσα ευχαριστώ της είπα σήμερα, δεν φαντάζεται κανείς. Ούτε καν εκείνη».

Σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε πει μετά το χαμό της μητέρας της. «Έμαθα ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο, τίποτα δεν είναι σταθερό, ακόμη και όταν λες ότι έφτασες στον πάτο, η ζωή σου αποδεικνύει πως υπάρχει και πιο κάτω. Δε λέω πλέον “ευχήσου τα πράγματα να πηγαίνουν καλύτερα” αλλά, “μη χειρότερα”. Δε μου αρέσει αυτό που λέω, δεν είναι αισιόδοξο το σενάριο αλλά είμαι σε αυτή την κατάσταση αυτή τη στιγμή. Έτσι μπορώ να περιγράψω αυτό που μου συμβαίνει τώρα. Δεν είναι ότι έχω πάψει να ελπίζω – φυσικά και ελπίζω -, αλλά δε θα ήθελα να συμβεί κάτι άλλο τόσο δυσάρεστο. Θα ήθελα από εδώ και πέρα τα πράγματα να είναι πιο ήρεμα και χαρούμενα».

karavatou katerina penthos karavatou katerina penthos karavatou katerina penthos karavatou katerina penthos

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα