Η Δρόσω κάνει… μουτράκια στις ερωτικές σκηνές του συζύγου της

«Δεν υπάρχει καθόλου ανταγωνισμός μεταξύ μας»

Ζηλιάρα η… Δροσούλα των «Άγριων μελισσών» του ΑΝΤ1!

Ο γοητευτικός ηθοποιός και γιος της σπουδαίας θεατρικής ηθοποιού Φιλαρέτης Κομνηνού, Γιώργος Παπαγεωργίου, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη «Σκοτεινή θάλασσα», ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και εκτός από τα επαγγελματικά του μίλησε και για τη γυναίκα της ζωής του, την καλλονή Δανάη Μιχαλάκη, και για το αν ζηλεύει ο ένας τον άλλον όταν έχουν ερωτικές σκηνές στα σίριαλ στα οποία πρωταγωνιστούν: «Δεν υπάρχει καθόλου ανταγωνισμός μεταξύ μας. Τώρα όμως με τη “Σκοτεινή θάλασσα” βλέπουμε τα επεισόδια και, όταν υπάρχει καμία ερωτική σκηνή, μου κάνει κάτι μουτράκια. Ξέρει, όπως ξέρω και εγώ, ότι είναι στη δουλειά αυτό και δεν έχει καμία βάση.

Μπορεί να συμβεί να ερωτευτείς στα γυρίσματα, αλλά, αν είσαι με τον άνθρωπό σου και είσαι καλά, τίποτα δεν γίνεται.

Η διαδικασία μιας ερωτικής σκηνής μέσα σε ένα γύρισμα δεν έχει ίχνος ρομαντισμού. Ο τηλεθεατής βλέπει μια πολύ ρομαντική σκηνή, αλλά αν έβλεπε τι συμβαίνει από πίσω… Η Δανάη, όταν είδε αυτή την ερωτική σκηνή, μου είπε: “Πήρες την εκδίκησή σου για ό,τι έχω κάνει στις “Άγριες μέλισσες” μέχρι τώρα».

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.