Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Κακοκαιρία: Πλημμύρισε όλη η Ελλάδα – Δραματικές διασώσεις σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο...

Η κακοκαιρία Byron σαρώνει τη χώρα αφήνοντας πίσω της πλημμυρισμένους δρόμους, εγκλωβισμούς και σοβαρές καταστροφές.

Ποια ηθοποιός και πρωταγωνίστρια πετυχημένης σειράς της σεζόν είναι η μικρούλα της...

Το χαριτωμένο κοριτσάκι που διασκέδαζε σε παιδικό πάρτι γενεθλίων μεγάλωσε και είναι καταξιωμένη ηθοποιός της χώρας μας.

Μιχάλης Αεράκης: Πρεμιέρα με τη σύζυγο και την αδελφή στο πλευρό του

Ο Μιχάλης Αεράκης έκανε πρεμιέρα με την παράσταση «Νίκος Ξυλούρης - Ο Αρχάγγελος της Κρήτης» στο Θέατρο Ήβη που πραγματεύεται τη ζωή του τραγουδιστή.

Γεννητούρια! Μανούλα για πρώτη φορά γνωστή ηθοποιός

Μαμά έγινε γνωστή ηθοποιός της χώρας μας! Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν

«Λύγισε» η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ήταν καλεσμένη της εκπομπής «Ενώπιος ενώπιω» και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης λύγισε.

«H μαμά μου μού έκλεισε το τηλέφωνο όταν της είπα ότι πέρασα στη δραματική σχολή. Ποτέ δεν καμάρωνε για μένα. Αφού τελείωνα μια παράσταση και μου έλεγε, “ωραία και τώρα ποια δουλειά θα κάνεις”. Ήθελε να κάνω άλλη δουλειά, αυτή την θεωρούσε μια από τις τρέλες μου».

Ενώ όταν είδε φωτογραφία της μητέρας της δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. «Καλή μου, καλή μου, καλή μου μανούλα μου! Γλυκιά μου μάνα! Ωχ τι μου έκανες, τώρα. Άρχισε πια να καμαρώνει αφού έγινε αυτή η φασαρία με το Παρά Πέντε και της έλεγαν όλοι σχόλια».

https://www.youtube.com/watch?v=DbY0vuhOBoM&feature=emb_title

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα