Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Βάσια Τριφύλλη: Για φαγητό με την κόρη της

Η Βάσια Τριφύλλη βγήκε για φαγητό με την κόρη της, Βερόνικα και πόζαραν για αναμνηστικές φωτογραφίες τις οποίες η κόρη της ηθοποιού δημοσίευσε στο facebook.

Κακοκαιρία: Πλημμύρισε όλη η Ελλάδα – Δραματικές διασώσεις σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο...

Η κακοκαιρία Byron σαρώνει τη χώρα αφήνοντας πίσω της πλημμυρισμένους δρόμους, εγκλωβισμούς και σοβαρές καταστροφές.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Ποια ηθοποιός και πρωταγωνίστρια πετυχημένης σειράς της σεζόν είναι η μικρούλα της...

Το χαριτωμένο κοριτσάκι που διασκέδαζε σε παιδικό πάρτι γενεθλίων μεγάλωσε και είναι καταξιωμένη ηθοποιός της χώρας μας.

Ο Μπισμπίκης πήρε φόρα με τις δημόσιες ερωτικές εξομολογήσεις για τη Βανδή

Αρχίζει και εξοικειώνεται ο «σκληρός» Μπισμπίκης με το κεφάλαιο media - love story Βανδή

Ο άλλοτε πρωταγωνιστής των «Άγριων μελισσών» μπορεί ορισμένες φορές στο πρόσφατο παρελθόν να μην έκρυβε την ενόχλησή του για το κυνηγητό των παπαράτσι, αλλά πλέον όχι μόνο κάθεται να φωτογραφηθεί με τη δημοφιλή τραγουδίστρια, αλλά προχωρά και σε δημόσιες αποκαλυπτικές εξομολογήσεις για τη Δέσποινα της καρδιάς του, δηλώνοντας ερωτευμένος και ευτυχισμένος στο πλευρό της Ελληνίδας σταρ του λαϊκού πενταγράμμου!

MPISMPIKS VANDI AGKALIA

Ο ηθοποιός, μάλιστα, παραδέχτηκε πως η ζωή του άλλαξε πολύ τους τελευταίους μήνες και τώρα είναι που αρχίζει και χαλαρώνει. «Ήταν μεγάλη αλλαγή, γιατί η Δέσποινα προέρχεται από έναν άλλο κόσμο. Τώρα είμαι σε φάση που το παρατηρώ και αρχίζω κάπως να χαλαρώνω. Με τους ανθρώπους κυρίως χαλαρώνω, γιατί είχα εκνευριστεί πάρα πολύ με τους δημοσιογράφους που με κυνηγούσαν» είπε, συμπληρώνοντας πως εκείνη τον είχε ρωτήσει αν το αντέχει ή όχι, αλλά δεν ήθελε ο ίδιος να μπει σε αυτή τη διαδικασία.

antidrasi bisbiki gia sunergiasia me bandi«Πάω όπου μου λέει η ψυχή μου, δεν με αφορά τι θα πει η κοινωνία για το αν θα είμαι ή όχι με τη Δέσποινα. Η Δέσποινα είναι πιο εξοικειωμένη με αυτό το κομμάτι της δημοσιότητας, έχει μάθει να είναι η “δακτυλοδεικτούμενη” και κέρδισε αποδοχή και τεράστια αγάπη. Εγώ, από την άλλη, έχω περάσει το ίδιο από την αντίθετη πλευρά» ανέφερε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Down Town».

«Προφανώς, για να μας κυνηγάνε δημοσιογράφοι, θα πουλάει σαν κουτσομπολιό. Τι διαφορετικό, όμως, έχουμε δηλαδή από τους άλλους ανθρώπους επειδή βγαίνουμε στην τηλεόραση; Είμαι ευτυχισμένος, είμαι ερωτευμένος, περνάω μια πολύ ωραία φάση στη ζωή μου. Και; Όλοι οι άνθρωποι μπορεί να είναι ερωτευμένοι και να περνάνε μια ωραία περίοδο με τον σύντροφό τους.

Σε τι διαφέρουμε εμείς; Τα ίδια συναισθήματα με όλους τους ανθρώπους έχουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά! Στη συνέχεια ο Βασίλης Μπισμπίκης εξομολογήθηκε το πόσο ταιριάζουν οι ψυχές τους: «Εγώ βλέπω ότι η Δέσποινα είναι ένα rock άτομο και ταιριάζουν οι ψυχές μας. Είναι φοβερός άνθρωπος. Είναι πολύ ειλικρινής, με βάθος, που δεν λειτουργεί με στερεότυπα. Είναι πάρα πολύ έξυπνη, έχει τρομερό χιούμορ, είναι ανοιχτόμυαλη και κυρίως έχει μια ψυχική ζεστασιά – αυτή κυρίως: η σύνδεση που έχω με την ψυχή της».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.




Μποζουκια Αθηνα