Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

Κατερίνα Μονογυιού: Πιο κοντά στον Θεό μετά το χαμό του αδελφού της

Τη Μονή Αγίου Στεφάνου στα Μετέωρα επισκέφτηκε η Κατερίνα Μονογυιού, η βουλευτής Κυκλάδων της Ν.Δ., μαζί με τη στενή φίλη και συνάδελφό της Κατερίνα Παπακώστα, βουλευτή Τρικάλων.

Η Μονογυιού προσπαθεί να σταθεί όρθια μετά την απίστευτη οικογενειακή τραγωδία με τον τραγικό χαμό του αδελφού της Τζώρτζη, που «έφυγε» οδηγώντας τη μοιραία Φεράρι στην παραλιακή.

Διαβάστε επίσης: Θλίψη δίχως τέλος για την Κατερίνα Μονογυιού

Από τη  Βίβιαν Μπενέκου

Η ίδια θέλησε λοιπόν να προσευχηθεί στα μοναστήρια των Μετεώρων, έχοντας στο πλευρό της τη φίλη της Κατερίνα Παπακώστα. Πρόκειται, για όσους έχουν κοντή μνήμη, για τη βουλευτίνα που ζήτησε και τα ρέστα από τους εγκλωβισμένους της Αττικής Οδού, παρά όσα τράβηξαν εν μέσω χιονοθύελλας εξαιτίας του μπάχαλου στον κρατικό μηχανισμό.

Διαβάστε επίσης: Συγκλονίζει η μητέρα του Τζώρτζη Μονογυιού: «Μου λείπεις καρδιά μου. Ήρθε ο χάρος και σε πήρε»

Οι δύο Κατερίνες άρχισαν χθες την επίσκεψή τους στα Μετέωρα από το Μοναστήρι του Αγίου Στεφάνου. «Τα μοναστήρια μας, τα στολίδια της Ορθοδοξίας μας, βρίσκονται πάντα εκεί, σε κάθε δύσκολη στιγμή, για να μας υπενθυμίζουν ότι η πίστη δεν είναι λογική πράξη. Είναι το πιο μεγάλο τόλμημα. Είναι η άνευ όρων παράδοση στα χέρια του Θεού» ήταν τα λόγια της Παπακώστα, δίνοντας δύναμη στη φίλη της, ώστε να σταθεί όρθια στα πόδια της ξανά μετά την τραγωδία.

Στους επιβλητικούς πέτρινους γίγαντες του θεσσαλικού κάμπου, στα Μετέωρα δηλαδή, υπάρχουν έξι μονές, οι Ρουσάνου, Αγίου Στεφάνου, Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (Μεγάλο Μετέωρο), Αγίας Τριάδας, Αγίου Νικολάου του Αναπαυσά και Βαρλαάμ.

Η Μονή Αγίου Στεφάνου στην οποία πήγε η Κατερίνα Μονογυιού είναι πολύ ξεχωριστή, μιας και εκεί φυλάσσονται 154 χειρόγραφα από τον 11ο έως τον 19ο αιώνα.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα