Σπάνια δημόσια εμφάνιση για τη Σοφία Αλιμπέρτη: «Είμαι πάρα πολύ καλά στην Πάρο»

Η Σοφία Αλιμπέρτη μετά από πολύ καιρό έκανε δημόσια εμφάνιση δίνοντας το «παρών» στην έκθεση φωτογραφίας που έκανε ο γιος της, Μιχαήλ Βαρθακούρης.

«Σε προσωπικές μας στιγμές ο Μιχαήλ με έχει φωτογραφίσει και τον παρακαλάω να μην τις βγάλει γιατί θα γίνουμε ρεζίλι. Είμαι πάρα πολύ καλά στην Πάρο, έχεις μια ποιότητα ζωής καταπληκτική. Τώρα, που έχω έρθει εδώ μετά από ενάμιση χρόνο, δεν σου κρύβω ότι είμαι λίγο έξω από τα νερά μου, έχω σοκαριστεί, κόσμος, αυτοκίνητα.

Διαβάστε επίσης: Μιχαήλ Βαρθακούρης: «Η μητέρα μου απέχει από τη δημοσιότητα και θαυμάζω την απόφασή της»

sofia aliberti spania emfanisi

Δεν μου λείπει η τηλεόραση. Το να φύγω ήταν μια σκέψη που με βασάνιζε πολλά χρόνια πριν πάρω αυτή την απόφαση και ευχόμουν να καταφέρω να φύγω εγώ πρώτη και να μην με διώξουν», είπε στους δημοσιογράφους.

sofia aliberti spania emfanisi

sofia aliberti spania emfanisi
Κώστας Αλιμπέρτης-Πάνος Ζήνας-Σοφία Αλιμπέρτη

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.