Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

To Madwalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ επιστρέφει σήμερα στο Athens Metro Mall

Fashion tips από τον Λάκη Γαβαλά, beauty hacks από τη Σουζάνα Κεγγίτση και posing coaching από την...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Ξεχωριστή γιορτή για τα άτομα με αναπηρία στο Ελαιουργείο Ελευσίνας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναγνώρισης Δικαιωμάτων των Ατόμων...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής...

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Οι γονείς των τριών «Αγγέλων» στην Πάτρα «σπάνε» τη σιωπή τους

Οι γονείς των τριών κοριτσιών που έφυγαν από τη ζωή στην Πάτρα «έσπασαν» τη σιωπή τους και μίλησαν για το χαμό των παιδιών τους και για τις κατηγορίες που ακούνε ενώ πενθούν.

Ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου ντυμένοι στα μαύρα άνοιξαν τη πόρτα του σπιτιού τους στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και μίλησαν για τη τραγωδία που βιώνουν.

«Αυτό που γίνεται έχει καταντήσει από πολλούς δημοσιογράφους να γυρίσει καταπέλτης για τη μάνα, η οποία έχει φτάσει να φοβάται να βγει έξω από το σπίτι όταν βλέπει τι γράφονται. Μας κατακρίνουν γιατί στα social media χαμογελούσαμε. Ναι, χαμογελούσαμε, ναι είχαν χαθεί δύο παιδιά, αλλά υπήρχε άλλο ένα πίσω. Γιατί να απολογηθούμε γιατί πήγαμε ένα ταξίδι. Είχαμε ένα παιδί. Δεν μας έχουν αφήσει να θρηνήσουμε το παιδί μας», ανέφερε ο πατέρας.

«Κανείς δεν με έχει ρωτήσει πώς ζω με τις φωτογραφίες των παιδιών μου. Πώς θα πείραζα εγώ τα παιδιά μου;», είπε η μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου.

Και πρόσθεσε: «Οι δημοσιογράφοι για ένα κομμάτι ψωμί έχουν πέσει πολύ χαμηλά” είπε ο πατέρας σημειώνοντας ότι η επίθεση που έχουν δεχθεί οι γονείς και κυρίως η μητέρα είναι κάτι που δεν μπορεί να το αφήσει πίσω: “αυτό το κομμάτι δεν μπορώ να το ξεχάσω”.

Και συμπλήρωσε: “Έφθασα άνθρωπος 30 ετών να ανεβάσω πίεση με το να ασχολούμαι με τον κάθε ανίδεο τι θα πει σε κάθε εκπομπή. Τι να κάνω; Να προσποιούμαι στην μάνα των παιδιών μου; Να θρηνήσω τα παιδιά μου; Να φτιάξω το μνήμα των παιδιών μου;».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα