Οι γονείς των τριών «Αγγέλων» στην Πάτρα «σπάνε» τη σιωπή τους

Οι γονείς των τριών κοριτσιών που έφυγαν από τη ζωή στην Πάτρα «έσπασαν» τη σιωπή τους και μίλησαν για το χαμό των παιδιών τους και για τις κατηγορίες που ακούνε ενώ πενθούν.

Ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου ντυμένοι στα μαύρα άνοιξαν τη πόρτα του σπιτιού τους στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και μίλησαν για τη τραγωδία που βιώνουν.

«Αυτό που γίνεται έχει καταντήσει από πολλούς δημοσιογράφους να γυρίσει καταπέλτης για τη μάνα, η οποία έχει φτάσει να φοβάται να βγει έξω από το σπίτι όταν βλέπει τι γράφονται. Μας κατακρίνουν γιατί στα social media χαμογελούσαμε. Ναι, χαμογελούσαμε, ναι είχαν χαθεί δύο παιδιά, αλλά υπήρχε άλλο ένα πίσω. Γιατί να απολογηθούμε γιατί πήγαμε ένα ταξίδι. Είχαμε ένα παιδί. Δεν μας έχουν αφήσει να θρηνήσουμε το παιδί μας», ανέφερε ο πατέρας.

«Κανείς δεν με έχει ρωτήσει πώς ζω με τις φωτογραφίες των παιδιών μου. Πώς θα πείραζα εγώ τα παιδιά μου;», είπε η μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου.

Και πρόσθεσε: «Οι δημοσιογράφοι για ένα κομμάτι ψωμί έχουν πέσει πολύ χαμηλά” είπε ο πατέρας σημειώνοντας ότι η επίθεση που έχουν δεχθεί οι γονείς και κυρίως η μητέρα είναι κάτι που δεν μπορεί να το αφήσει πίσω: “αυτό το κομμάτι δεν μπορώ να το ξεχάσω”.

Και συμπλήρωσε: “Έφθασα άνθρωπος 30 ετών να ανεβάσω πίεση με το να ασχολούμαι με τον κάθε ανίδεο τι θα πει σε κάθε εκπομπή. Τι να κάνω; Να προσποιούμαι στην μάνα των παιδιών μου; Να θρηνήσω τα παιδιά μου; Να φτιάξω το μνήμα των παιδιών μου;».

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Οριακά έχω προσωπική ζωή, έχω ξεχάσει πως είναι να με φλερτάρουν»

Απογοητευμένη δηλώνει η γνωστή ηθοποιός καθώς δεν τη φλερτάρουν όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της.