Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ενοχλημένος ο Γιώργος Αμούτζας μετά από ερώτηση για την προσωπική του ζωή

Ο Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα παιδιά με...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα...

Κέλλυ Κελεκίδου: Η φωνή της έγινε σύμμαχος των πρωταγωνιστριών της «Vaginahood» σε...

To δικό της λιθαράκι στην τεράστια προσπάθεια, υπέρ οργανώσεων προστασίας γυναικών, που κάνει η ομάδα της παράστασης «Vaginahood», θέλησε να βάλει η Κέλλυ Κελεκίδου.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Πατέρας και οι δυο γιοί του σκότωσαν συγχωριανό τους με φονικό «κάβουρα»

Το έγκλημα έγινε για οικονομικές διαφορές

Ολόκληρη οικογένεια εμπλέκεται στην άγρια δολοφονία ενός 73χρονου που βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι του Σαββάτου μέσα στο χωράφι του, στην περιοχή Τζάνε της Δημοτικής Ενότητας Πεταλιδίου του Δήμου Μεσσήνης, και ενώ είχε να δώσει σημεία ζωής από την περασμένη Πέμπτη!

Ως δράστες του αποτρόπαιου εγκλήματος φέρεται ότι είναι ένας 68χρονος και οι δύο γιοι του, ηλικίας 39 και 38 χρόνων, οι οποίοι είχαν οικονομικές διαφορές με το θύμα, πράγμα που γνώριζαν όλοι στο χωριό και αυτό διευκόλυνε την Αστυνομία να φτάσει στα ίχνη τους.

Αργά το βράδυ του Σαββάτου, πατέρας και γιοι προσήχθησαν στην Ασφάλεια Καλαμάτας και φέρεται ότι έχουν ομολογήσει τη δολοφονία του 73χρονου, η σορός του οποίου βρέθηκε από ένα συγγενικό του πρόσωπο που τον αναζητούσε.

Ο ιατροδικαστής που έκανε επιτόπια αυτοψία διαπίστωσε ότι το θύμα έφερε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι με κάποιο εργαλείο αλλά και ίχνη στραγγαλισμού! Μάλιστα, συμπέρανε ότι οι δολοφόνοι τού έδωσαν και τη χαριστική βολή χτυπώντας τον με ένα εργαλείο, πιθανότατα κάβουρα, που δεν έχει βρεθεί ακόμη και η έρευνα στις ιδιοκτησίες τους συνεχίζεται.

Σύμφωνα με την εκτίμηση του ιατροδικαστή, η άγρια δολοφονία υπολογίζεται ότι έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής. Ο 73χρονος είχε φύγει από το σπίτι του την Πέμπτη για να εργαστεί στο χωράφι του και από τότε τα ίχνη του χάθηκαν. Οι δικοί του τον αναζητούσαν παντού, όμως, στο χωράφι έφτασαν μόλις το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ο 68χρονος και τα παιδιά του ισχυρίστηκαν ότι λογομάχησαν με το θύμα για τις οικονομικές διαφορές που είχαν για αγροτικές εργασίες και ότι ο 73χρονος τους επιτέθηκε πρώτος. Ωστόσο, και μόνο το γεγονός ότι πήγαν και οι τρεις μαζί να τον βρουν στο χωράφι του δείχνει τις προθέσεις τους.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της σόουμπιζ

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.





Μποζουκια Αθηνα