«Σπάει» τη σιωπή του ένας εκ των καταγγελλόντων του Λιγνάδη: «Ήταν επαγγελματίας εγκληματίας»

Την Παρασκευή ξεκινάει η δίκη για τον Δημήτρη Λιγνάδη και ένας εκ των καταγγελλόντων, ο Αλί «έσπασε» τη σιωπή του και μίλησε στο podcast uncover, για όσα έζησε με τον σκηνοθέτη και ηθοποιό.

Διαβάστε επίσης: Ο Λιγνάδης μετά τη δίκη έμεινε στον Κορυδαλλό αλλά όχι σε κελί – Όλες οι λεπτομέρειες

«Δεν έκατσα να σκεφτώ τι θα γίνει μετά, με ποιον πάω να τα βάλω. Δεν είχα μιλήσει προηγουμένως γι’ αυτό το θέμα με κανέναν. Ούτε σε οικογένεια, ούτε σε φίλους, ούτε σε ψυχολόγο. Όταν έκανα τη μήνυση, δεν ήταν προφυλακιστέος. Δύο ημέρες μετά νομίζω μπήκε στη φυλακή. Κι όταν εξομολογήθηκα στους δικούς μου, στους φίλους μου και την οικογένειά μου είχαν φοβηθεί. Μου έλεγαν όλοι “με ποιον πας να τα βάλεις”. Και εδώ στην Ελλάδα το έχω ακούσει τόσες πολλές φορές.

Έχω μάθει ότι όταν είμαι σωστός και έχω δίκιο, ούτε το μάτι μου θα κρύβω, ούτε το στόμα μου θα κλείνω. Ο στόχος μου είναι να σταματήσει όλο αυτό. Είμαι στην άλλη άκρη του κόσμου και μαθαίνω, ότι μετά από 10 χρόνια, βγαίνει το όνομά του για το ίδιο περιστατικό που έγινε και με μένα… Αυτό σημαίνει ότι τόσο καιρό έκανε το ίδιο πράγμα. Μέσα σε αυτόν τον χρόνο που είναι μέσα, έχουμε σώσει πολλά παιδιά. Αυτό πιστεύω και είμαι πολύ σίγουρος γι’ αυτό.

Θα είμαι πολύ ευχαριστημένος αν τελειώσει όλο αυτό θετικά. Θέλω να πάω σπίτι μου και να το ξεχάσω. Θα μπορούσα να κάτσω σπίτι και να έβλεπα τηλεόραση και να μην έκανα τίποτα και να έλεγα “άστους να τα βρουν μόνοι τους, εγώ είμαι στην άλλη άκρη του κόσμου”. Και εγώ νόμιζα ότι θα τελείωνα πολύ πιο σύντομα. Πιστεύω ότι θα δοθεί η δικαιοσύνη και θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Δεν έχω αμφιβολία ότι θα γίνει αυτό. Αυτό που με έχει κουράσει είναι οι πολλές φωνές που ακούγονται (…) Την επόμενη φορά που θα βρεθεί τέτοιος επαγγελματίας εγκληματίας να έχει και όρια».

Διαβάστε επίσης: Χαραλαμπίδης για τους Λιγνάδη – Φιλιππίδη: «Ήταν μέτριοι ηθοποιοί που αυτοανακηρύχθηκαν βασιλιάδες»

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.