Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου...

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Λαμπερή πρεμιέρα για τους Χαρρά Βέρρα – Δημήτρη Γιώτη

Με μια ονειρική πρεμιέρα επέστρεψε, το βράδυ του Σαββάτου το «Cabana Live Stage» στην αθηναϊκή διασκέδαση.

Σε ένα από τα μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα των Αθηνών, που ήταν ασφυκτικά γεμάτο η Χαρά Βέρρα και ο Δημήτρης Γιώτης ανέβηκαν πάνω στην πίστα και, δίνοντας τον καλύτερο ερμηνευτικό τους εαυτό, κέρδισαν τις εντυπώσεις, εκτός από το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

Οι δύο γνωστοί καλλιτέχνες ερμήνευσαν όλες τις επιτυχίες τους σε μία βραδιά απόλυτου κεφιού, που μας θύμισε αυτές που ζούσαμε την προ-Covid εποχή.

Στο πλευρό της Χαράς Βέρρα και του Δημήτρη Γιώτη ήταν η Μαργαρίτα Χιονίδη, ο Αντώνης Λώκος και η Άννα Σακκά, που έβαλαν κι αυτοί το λιθαράκι τους, ώστε το κέφι να εκτιναχτεί στα ύψη, ενώ ο Νικομανώλης Νύκταρης έδωσε άρωμα Κρήτης στο πλούσιο πρόγραμμα του γνωστού νυχτερινού κέντρου, που βρίσκεται στην Καυταντζόγλου 46.

Η Χαρά Βέρρα και ο Δημήτρης Γιώτης κάθε Σάββατο στο «Cabana Live Stage» για περιορισμένες εμφανίσεις, σε ένα πρόγραμμα, η επιμέλεια του οποίου φέρει την υπογραφή του Πάνου Καπίρη.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα