Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ενοχλημένος ο Γιώργος Αμούτζας μετά από ερώτηση για την προσωπική του ζωή

Ο Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα παιδιά με...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα...

Κέλλυ Κελεκίδου: Η φωνή της έγινε σύμμαχος των πρωταγωνιστριών της «Vaginahood» σε...

To δικό της λιθαράκι στην τεράστια προσπάθεια, υπέρ οργανώσεων προστασίας γυναικών, που κάνει η ομάδα της παράστασης «Vaginahood», θέλησε να βάλει η Κέλλυ Κελεκίδου.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Πόλεμος στην Ουκρανία: «Με μανία μας εκπαίδευσαν να εξαρτόμαστε από τους άλλους», έγραψε η Ρένεση

Η Κλέλια Ρένεση βλέποντας τις τραγικές εικόνες από τον πόλεμο στην Ουκρανία ξέσπασε με ένα ποστ της στο instagram.

«Τόσα χρόνια μας με μανία μας εκπαίδευσαν να εξαρτόμαστε από τους άλλους. Να αγοράζουμε λεμόνια από την Ισπανία , κατακρεουργώντας τις ντόπιες παράγωγες κ πόσα άλλα αγαθά. Να αγοράζουμε το τάδε χημικό φυτοφάρμακο που δηλητηριάζει το χώμα κ για να ξαναφυτέψεις το χρειάζεσαι εκ νέου.

Διαβάστε επίσης: Πόλεμος στην Ουκρανία – Ανακοίνωση Ευρωπαϊκού Συμβουλίου: «Απαιτούμε από τη Ρωσία να σταματήσει αμέσως»

Να εξαρτόμαστε ενεργειακά σαν χώρα από άλλα κράτη εν ετη 2022. Μια χώρα με άπειρα χιλιόμετρα ακτογραμμή ( ενεργειακοί κυματοθραύστες) κ άπειρο ηλιο ( ηλιακή ενεργεια) ή όποιο άλλο τρόπο παραγωγής ενέργειας. Ο μόνος δρόμος προς την ελευθερία είναι η αυτονομία. Ο μόνος δρόμος για να μην συμμετέχεις στο έγκλημα είναι η αυτονομία.

Διαβάστε επίσης: Πόλεμος στην Ουκρανία: Συγκλονίζει ένα νέο βίντεο από τον ρωσικό βομβαρδισμό

Και που λεει κ ο φιλος @nik0s_stef

«Μας οδήγησαν σαν χώρες και καταναλωτές να εξαρτόμαστε ενεργειακά από μια στρόφιγγα… ότι καλύτερο για αυτούς που την ελέγχουν. Με ένα κουμπί σε 1 λεπτό πετυχαίνουν παγκόσμιο πληθωρισμό… αρα κατάσχουν περιουσίες. Οι ΗΠΑ έχουν τεράστια αποθέματα από το άδειασμα της Αραβίας … θα μπορούσε να συγκρατήσει τις τιμές κι ένα παιδάκι … Αλλά το κόλπο γκρόσο είναι το κέρδος που αποκομίζουν προσχηματικά… Κι αν γνώριζαν τον Πούτιν γιατί εξαρτηθήκαν από αυτόν με δίκτυα αγωγών; Όλα στο σχέδιο τπτ τυχαίο τπτ μη ελεγχόμενο».

Διαβάστε επίσης: Εξοργισμένος ο Ολεξάντρ Ζιντσένκο με τον Πούτιν: «Ελπίζω να πεθάνεις με τον χειρότερο τρόπο, κάθαρμα»

Καλή Τσικνοπέμπτη

Υ.Γ: Γ’αυτο η σημερινή επανάσταση είναι μποστάνι στον κήπο σου, φωτοβολταικα στη σκέπη σου, λιγότερη εξάρτηση από υλικά αγαθά , περισσότερη αυτονομία».

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της σόουμπιζ

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;





Μποζουκια Αθηνα