Μαριέττα Γιαννάκου: Την Τετάρτη θα γίνει η κηδεία της

Ο θάνατος της Μαριέττας Γιαννάκου σκόρπισε θλίψη στην οικογένειά της και στον πολιτικό κόσμο της χώρας.

Αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια αλλά έδινε γενναίες μάχες. Η ζωή της Μαριέττας Γιαννάκου άλλαξε στις 6 Φεβρουαρίου 2008, όταν υποβλήθηκε σε ακρωτηριασμό του δεξιού της ποδιού μετά από κάταγμα που υπέστη.

marietta giannakoy nosokomeioΟ σακχαρώδης διαβήτης από τον οποίο πάσχει εμπόδιζε το τραύμα να επουλωθεί και προκάλεσε μόλυνση, με αποτέλεσμα η κατάσταση της υγείας της να επιδεινωθεί ραγδαία. Αυτό ανάγκασε τους γιατρούς του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν» να συνεδριάσουν εκτάκτως και αποφάσισαν να προχωρήσουν σε επέμβαση ακρωτηριασμού προκειμένου να σώσουν τη ζωή της.

Στις 28 Μαΐου 2016, η Μαριέττα Γιαννάκου υπέστη έμφραγμα και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός και μέχρι και λίγο πριν φύγει μπαινόβγαινε στο νοσοκομείο.

Η εξόδιος ακολουθία της Μαριέττας Γιαννάκου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2/3 στις 15.00 στον Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων στο Α’ Νεκροταφείο.

Αντί στεφάνων επιθυμία της οικογένειας είναι να ενισχυθούν οι σκοποί του σωματείου ΦΙΛΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ/ΙΑΤΡΙΚΗΣ «ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ» και η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΦΟΡΕΩΝ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ «ΑΡΓΩ».

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Metallica στο ΟΑΚΑ: Οι αφίξεις των επωνύμων στη μεγάλη συναυλία

Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, το ΟΑΚΑ άρχισε...

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Έκανα θυσία για την κόρη της Κατερίνας Καινούργιου»

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην...

Δανάη Παππά – Πάνος Βλάχος: Έγιναν νονοί σε γάμο-βάπτιση φίλων τους

Μια ιδιαίτερη στιγμή έζησαν η Δανάη Παππά και ο...