Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...

Το πιο ρομαντικό hotel στον κόσμο «αποσύρεται»

Υστερα από σχεδόν μισό αιώνα το πιο ρομαντικό ξενοδοχείο...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...

Η… γκαλερί των σταυρών του Αγίου Όρους

Το φωτογραφικό έργο του αείμνηστου Γιώργου Πούπη και η...

Ζώδια: Οι προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 1η Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Από το να έχετε αυξημένες απαιτήσεις, αρκεστείτε σε ό,τι είναι εφικτό. Αν δεν μειώσετε τις εντάσεις, θα βγουν στην επιφάνεια παράπονα και απωθημένα. Εάν κάποιος σας πίκρανε χωρίς να το θέλει, συγχωρήστε τον και μην είστε σκληροί.

ΤΑΥΡΟΣ: Οσοι έχετε κοινό ταμείο με άλλους, προσέξτε τα οικονομικά σας, για να μην έχετε πρόβλημα. Περιορίστε τον χρόνο που καταναλώνετε στα επαγγελματικά σας, για να χαρείτε την ημέρα. Δώστε έμφαση σε αυτά που σας ενώνουν με τα οικεία σας πρόσωπα για να ξεπεράσετε τις αντιθέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κρατήστε απόσταση σε ορισμένες καταστάσεις που δεν σας καλύπτουν. Η διακριτικότητα είναι η καλύτερη μέθοδος για να λύσετε τα προβλήματα στη σχέση σας. Τακτοποιήστε τις υποχρεώσεις σας και περάστε περισσότερο χρόνο με τον σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην κάνετε καμία κίνηση από εγωισμό, γιατί θα απογοητευτείτε. Υπάρχουν άτομα που θα σας βοηθήσουν στις νέες σας προσπάθειες. Αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΛΕΩΝ: Για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα, δεν χρειάζεται να κάνετε μεγάλες αλλαγές. Δώστε τέλος σε σχέσεις που δεν σας καλύπτουν και μη μένετε άπραγοι. Αφήστε τον σύντροφό σας να σας δείξει τα πραγματικά του συναισθήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ελιχθείτε και μη στενοχωριέστε αν κάποια πράγματα δεν γίνουν όπως τα θέλετε. Αντισταθείτε σε άτομα που προσπαθούν να σας βάλουν σε καλούπια. Επιλέξτε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα για να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφα.

ΖΥΓΟΣ: Θυμηθείτε και τηρήστε τα όρια που έχετε βάλει στις σχέσεις σας. Μη θυμώνετε για τα λάθη που κάνετε, αφού από αυτά μαθαίνετε καλύτερα. Αν θέλετε να κερδίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, σκεφτείτε τρόπους να το ικανοποιήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ηρεμία και η ξεκούραση θα αποδειχθούν οι πιο σοφές επιλογές. Φροντίστε να χρησιμοποιήσετε το αλάθητο ένστικτό σας για να κάνετε σωστές επιλογές και κινήσεις. Η καλή σας τύχη θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στους τομείς που προβληματίζεστε ιδιαίτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προτού αναζητήσετε την αλήθεια, σιγουρευτείτε ότι την αντέχετε. Εάν δεν ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, να ξέρετε ότι τα προβλήματα που μπορεί να σας παρουσιαστούν δεν θα είναι ουσιαστικά, αλλά απλώς παρενέργειες μιας γενικότερης αδυναμίας του οργανισμού σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αν δεν μπορείτε να λειτουργήσετε όταν κάποια άτομα είναι παρόντα, φαίνεται το ενδιαφέρον σας γι’ αυτά. Αποφύγετε να ρισκάρετε οικονομικά, για να μη βρεθείτε αργότερα σε δυσμενή θέση. Ολοκληρώστε τυχόν εκκρεμότητες προτού έρθει στην επιφάνεια κάποια δύσκολη στον χειρισμό της κατάσταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξεκολλήστε από το παρελθόν, ακόμα και αν κάποιος σας το υπενθυμίζει. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι περιστάσεις ίσως να μην μπορέσουν να σας στηρίξουν απόλυτα να πετύχετε τους ρυθμούς ανάπτυξης που περιμένετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Μπορεί να μην αντέξετε τις εντάσεις, γι’ αυτό μην τις προκαλέσετε. Αντιμετωπίστε ό,τι συμβαίνει με σύνεση και λογική, αποφεύγοντας να ρίξετε κι άλλο λάδι στη φωτιά. Προσέξτε μη φανείτε αλαζόνες σε άτομα που δεν πρέπει.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...