Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Σε -φλεγόμενη- καλοκαιρινή τροχιά η Νατάσσα Μποφίλιου

Επειτα από τις εκρηκτικές χειμερινές εμφανίσεις της στη σκηνή...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Ο Λαζόπουλος διέψευσε το «Πρωινό» για την αιτία που βρέθηκε στο Υγεία

Ο Λάκης Λαζόπουλος συναντήθηκε με... το κούφωμα της πόρτας...

Η «Βίλα Ελενα» των κατασκόπων

Κατάσκοποι της Ρωσίας φέρεται ότι ήταν οι ιδιοκτήτες ξενοδοχείου...

Απόπειρα σεξουαλικής κακοποίησης 11χρονου από αλλοδαπό στην Θεσσαλονίκη

Τρόμος για αγοράκι από «αρπακτικό» Αφγανό!

Στις τουαλέτες εμπορικού κέντρου της δυτικής Θεσσαλονίκης παραμόνευε ο τρόμος για ένα 11χρονο αγόρι, το οποίο δέχτηκε αρρωστημένη σεξουαλική επίθεση από έναν νεαρό Αφγανό, ο οποίος επιχείρησε να το βιάσει, αδιαφορώντας αν γίνει αντιληπτός είτε από τη μητέρα του που το περίμενε απέξω είτε από άλλους πελάτες που έκαναν ανυποψίαστοι τα ψώνια τους ή αν τον «έπιανε» κάποια από τις κάμερες ασφαλείας!

Το πρωτόγνωρο περιστατικό, που έχει προκαλέσει αναστάτωση στους γονείς, συνέβη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στη βορειοελλαδίτικη πόλη. Η μητέρα του 11χρονου δεν φανταζόταν ότι μια συνηθισμένη βόλτα στο εμπορικό κέντρο, που υποτίθεται ότι είναι από τους πιο καλά φυλασσόμενους και ασφαλείς χώρους, θα έπαιρνε εφιαλτική τροπή, όταν το παιδί της θα της ζητούσε να φύγει για λίγα λεπτά από κοντά της προκειμένου να πάει στην τουαλέτα.

Εκεί, την ώρα που το αγοράκι έπλενε ανύποπτο τα χέρια του στον νιπτήρα, το πλησίασε από πίσω το σεξουαλικό «αρπακτικό» και όρμησε πάνω του, προτού εκείνο προλάβει να αντιδράσει. Ο νεαρός Αφγανός, ο οποίος φαίνεται πως είχε «σταμπάρει» τον ανήλικο και αποφάσισε να αναλάβει δράση μόλις τον είδε να μπαίνει μόνος του στην τουαλέτα, αγκάλιασε το τρομοκρατημένο παιδί και του έκλεισε ασφυκτικά το στόμα για να μη βάλει τις φωνές και καλέσει βοήθεια. Κατόπιν, με βίαιες και άτσαλες κινήσεις που προκαλούν αναγούλα προσπάθησε να τρίψει τα γεννητικά όργανά του στο άγουρο κορμάκι του 11χρονου, ο οποίος είχε παραλύσει από φόβο!

Παρά το σοκ και τον τρόμο, το αγοράκι κατάφερε τελικά να ξεφύγει από τον παρ’ ολίγον βιαστή του και έτρεξε πανικόβλητο στη μητέρα του, που το περίμενε έξω από τις τουαλέτες. Οταν της περιέγραψε τι είχε συμβεί με δάκρυα στα μάτια, εκείνη αναζήτησε τον Αφγανό και τον εντόπισε τη στιγμή που το έβαζε στα πόδια. Η γυναίκα άρχισε να τρέχει πίσω από τον αλλοδαπό, όμως στην προσπάθειά της να τον προλάβει έχασε την ισορροπία της και προσγειώθηκε απότομα στο πάτωμα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Ωστόσο, ένας υπάλληλος φύλαξης του εμπορικού κέντρου είχε δει τη σκηνή και άρχισε να τρέχει και εκείνος πίσω από τον παιδεραστή, ώσπου κατάφερε να τον φτάσει και να τον ακινητοποιήσει μπροστά στα μάτια δεκάδων ανθρώπων, που παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα την καταδίωξη που εκτυλισσόταν μπροστά τους!

Λίγη ώρα αργότερα στο εμπορικό κέντρο έφτασαν αστυνομικοί της Ομάδας Ζήτα, οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες στον διεστραμμένο Αφγανό και τον οδήγησαν στο τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου. Σύμφωνα με το thestival.gr, έπειτα από συνεννόηση με την αρμόδια εισαγγελική Αρχή δεν του αποδόθηκε η κατηγορία της απόπειρας βιασμού, αλλά εκείνη της προσβολής γενετήσιας ευπρέπειας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Νίκος Ορφανός: Πατέρας για δεύτερη φορά – Γέννησε η σύζυγός του

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν ο Νίκος Ορφανός και...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...