Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου, 2026

Μαίρη Συνατσάκη – Ίαν Στρατής: Πρώτη πτήση με την 3χρονη κόρη τους...

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής διανύουν μια...

Μιχάλης Οικονόμου για την υιοθεσία του γιου του: «Το λέω και ανατριχιάζω»

Ο Μιχάλης Οικονόμου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης...

Δήμος Βερύκιος: «Έχουν ζητήσει πολλοί την απόλυσή μου»

Ο Δήμος Βερύκιος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο παρέα»...

Αννίτα Πάνια – Νίκος Σαμοΐλης: Έκαναν κοινή εμφάνιση μετά τα σενάρια χωρισμού

Την πρώτη τους κοινή εμφάνιση έκαναν η Αννίτα Πάνια...

Απόπειρα σεξουαλικής κακοποίησης 11χρονου από αλλοδαπό στην Θεσσαλονίκη

Τρόμος για αγοράκι από «αρπακτικό» Αφγανό!

Στις τουαλέτες εμπορικού κέντρου της δυτικής Θεσσαλονίκης παραμόνευε ο τρόμος για ένα 11χρονο αγόρι, το οποίο δέχτηκε αρρωστημένη σεξουαλική επίθεση από έναν νεαρό Αφγανό, ο οποίος επιχείρησε να το βιάσει, αδιαφορώντας αν γίνει αντιληπτός είτε από τη μητέρα του που το περίμενε απέξω είτε από άλλους πελάτες που έκαναν ανυποψίαστοι τα ψώνια τους ή αν τον «έπιανε» κάποια από τις κάμερες ασφαλείας!

Το πρωτόγνωρο περιστατικό, που έχει προκαλέσει αναστάτωση στους γονείς, συνέβη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στη βορειοελλαδίτικη πόλη. Η μητέρα του 11χρονου δεν φανταζόταν ότι μια συνηθισμένη βόλτα στο εμπορικό κέντρο, που υποτίθεται ότι είναι από τους πιο καλά φυλασσόμενους και ασφαλείς χώρους, θα έπαιρνε εφιαλτική τροπή, όταν το παιδί της θα της ζητούσε να φύγει για λίγα λεπτά από κοντά της προκειμένου να πάει στην τουαλέτα.

Εκεί, την ώρα που το αγοράκι έπλενε ανύποπτο τα χέρια του στον νιπτήρα, το πλησίασε από πίσω το σεξουαλικό «αρπακτικό» και όρμησε πάνω του, προτού εκείνο προλάβει να αντιδράσει. Ο νεαρός Αφγανός, ο οποίος φαίνεται πως είχε «σταμπάρει» τον ανήλικο και αποφάσισε να αναλάβει δράση μόλις τον είδε να μπαίνει μόνος του στην τουαλέτα, αγκάλιασε το τρομοκρατημένο παιδί και του έκλεισε ασφυκτικά το στόμα για να μη βάλει τις φωνές και καλέσει βοήθεια. Κατόπιν, με βίαιες και άτσαλες κινήσεις που προκαλούν αναγούλα προσπάθησε να τρίψει τα γεννητικά όργανά του στο άγουρο κορμάκι του 11χρονου, ο οποίος είχε παραλύσει από φόβο!

Παρά το σοκ και τον τρόμο, το αγοράκι κατάφερε τελικά να ξεφύγει από τον παρ’ ολίγον βιαστή του και έτρεξε πανικόβλητο στη μητέρα του, που το περίμενε έξω από τις τουαλέτες. Οταν της περιέγραψε τι είχε συμβεί με δάκρυα στα μάτια, εκείνη αναζήτησε τον Αφγανό και τον εντόπισε τη στιγμή που το έβαζε στα πόδια. Η γυναίκα άρχισε να τρέχει πίσω από τον αλλοδαπό, όμως στην προσπάθειά της να τον προλάβει έχασε την ισορροπία της και προσγειώθηκε απότομα στο πάτωμα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Ωστόσο, ένας υπάλληλος φύλαξης του εμπορικού κέντρου είχε δει τη σκηνή και άρχισε να τρέχει και εκείνος πίσω από τον παιδεραστή, ώσπου κατάφερε να τον φτάσει και να τον ακινητοποιήσει μπροστά στα μάτια δεκάδων ανθρώπων, που παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα την καταδίωξη που εκτυλισσόταν μπροστά τους!

Λίγη ώρα αργότερα στο εμπορικό κέντρο έφτασαν αστυνομικοί της Ομάδας Ζήτα, οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες στον διεστραμμένο Αφγανό και τον οδήγησαν στο τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου. Σύμφωνα με το thestival.gr, έπειτα από συνεννόηση με την αρμόδια εισαγγελική Αρχή δεν του αποδόθηκε η κατηγορία της απόπειρας βιασμού, αλλά εκείνη της προσβολής γενετήσιας ευπρέπειας.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Λιονάκη: «Μου είπε να πουλήσω το εξοχικό για να δώσει τα λεφτά στον παπά»

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η κόρη της είναι μοναχή.

Αλέξανδρος Παρθένης: Το πρόβλημα υγείας και ο γάμος του

Ο Αλέξανδρος Παρθένης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής και μεταξύ άλλων μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Νονά Κίμπερλι!

Όταν στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν ο Κωνσταντίνος...