Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Ατύχημα για τον Άκη Πετρετζίκη – Έπεσε από άλογο σε γυρίσματα και...

Ο Άκης Πετρετζίκης είχε ατύχημα κατά τη διάρκεια γυρισμάτων της εκπομπής του. Ο σεφ ενώ βρισκόταν πάνω στο άλογο εκείνο αιφνιδίασε και τον πέταξε κάτω τραυματίζοντάς τον. Ο ίδιος πόσταρε βίντεο με το ατύχημα και έγραψε δυο λόγια.

Η Σία Κοσιώνη επέστρεψε σπίτι: «Μετά από πολυήμερη νοσηλεία επέστρεψα, επιτέλους στην...

Η Σία Κοσιώνη εδώ και λίγες ώρες βρίσκεται σπίτι...

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Πάρτι έκπληξη για τα 92α του γενέθλια

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος βγήκε για φαγητό με τη σύντροφό του, Τζένη Οικονόμου για να γιορτάσουν τα 92α γενέθλιά του και εκεί τον περίμενε μία έκπληξη.

Ο Άρης Μουγκοπέτρος παίζει ξανά κλαρίνο μετά τον ακρωτηριασμό των δαχτύλων του

Ο Άρης Μουγκοπέτρος μετά το ατύχημα που είχε και του στοίχισε κάποια δάχτυλα από το ένα του χέρι έκανε επέμβαση και έβαλε πρόσθετα μέλη.

Δίκη Λιγνάδη: «Δηλώνω αθώος», είπε ενώπιον του δικαστηρίου ο σκηνοθέτης – ηθοποιός

Στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας οδηγήθηκε νωρίς το πρωί ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος αρνήθηκε την κακουργηματική κατηγορία για βιασμό σε βάρος 4 ανδρών που του αποδίδεται.

Διαβάστε επίσης: Δίκη Λιγνάδη: Κούγιας – «Ο εκλεκτός των εκλεκτών να είναι βιαστής, δημιουργεί πρόβλημα αυτοκριτικής στην ελληνική κοινωνία»

Απαντώντας σε ερώτηση των δικαστών, δήλωσε αθώος, την ώρα που μέσα στη δικαστική αίθουσα βρίσκονταν τα φερόμενα ως θύματά του.

Ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας υπέβαλε αίτημα να αποχωρήσει από την δικαστική αίθουσα ο Βασίλης Κυπαρισσόπουλος, ο πρώτος, ο οποίος είχε υποβάλει μήνυση σε βάρος του σκηνοθέτη για βιασμό όταν ήταν σε ηλικία των 15 ετών. Αν και το καταγγελλόμενο αδίκημα είχε παραγραφεί, στη μήνυσή του είχε αναφερθεί σε έναν μάρτυρα, ο οποίος φέρεται να είχε βιαστεί το 2015. Η κατάθεσή του ενώπιον της Δικαιοσύνης, οδήγησε και στην ποινική δίωξη του κατηγορουμένου.

Ο κ. Κούγιας εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο 40χρονος, ο οποίος βρισκόταν στην αίθουσα ως βοηθός συνηγόρου πολιτικής αγωγής, θα ενημερώνει τους υπόλοιπους μάρτυρες για τα όσα διαδραματίζονται κατά τη διαδικασία.

lignadis fylakes

Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα του κ.Κούγια, υιοθετώντας την πρόταση του εισαγγελέα , ο οποίος έκρινε ότι υπάρχει περίπτωση να ζητηθεί η κατάθεσή του στο μέλλον και δεν επιτρέπεται να έχει παρακολουθήσει τη δίκη στην περίπτωση αυτή.

(Πληροφορίες από naftemporiki.gr)

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».