Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ποια ηθοποιός και πρωταγωνίστρια πετυχημένης σειράς της σεζόν είναι η μικρούλα της...

Το χαριτωμένο κοριτσάκι που διασκέδαζε σε παιδικό πάρτι γενεθλίων μεγάλωσε και είναι καταξιωμένη ηθοποιός της χώρας μας.

Μιχάλης Αεράκης: Πρεμιέρα με τη σύζυγο και την αδελφή στο πλευρό του

Ο Μιχάλης Αεράκης έκανε πρεμιέρα με την παράσταση «Νίκος Ξυλούρης - Ο Αρχάγγελος της Κρήτης» στο Θέατρο Ήβη που πραγματεύεται τη ζωή του τραγουδιστή.

Γεννητούρια! Μανούλα για πρώτη φορά γνωστή ηθοποιός

Μαμά έγινε γνωστή ηθοποιός της χώρας μας! Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Δείτε ποιος βουλευτής πήρε τη θέση της Μαριέτττας Γιαννάκου

O κ. Σκυλακάκης καταλαμβάνει την έδρα της Μαριέττας Γιαννάκου

Βουλευτής ορκίστηκε χθες το πρωί στην Ολομέλεια της Βουλής ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης.

O κ. Σκυλακάκης καταλαμβάνει την έδρα της Μαριέττας Γιαννάκου, η οποία απεβίωσε την περασμένη Κυριακή σε ηλικία 71 ετών, ύστερα από πολυήμερη νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, καθώς ήταν ο πρώτος επιλαχών στη λίστα του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας.

Διαβάστε επίσης: Με ένα μπουκέτο ροζ τριαντάφυλλα αποχαιρέτησαν οι βουλευτές τη Μαριέττα Γιαννάκου

marietta giannakoy nosokomeio

Διαβάστε επίσης: Κηδεία Μαριέττας Γιαννάκου: «Λύγισε» η κόρη της στο τελευταίο αντίο

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών έδωσε θρησκευτικό όρκο -όπως άλλωστε και η συντριπτική πλειονότητα των «γαλάζιων» βουλευτών που ορκίστηκαν το καλοκαίρι του 2019-, με τον προεδρεύοντα Νικήτα Κακλαμάνη να του εύχεται «καλορίζικος».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα